Planer för uppehållet

Enligt dagens SMP verkar inte Tisell helt övertygad om att en träningsmatch kommer att spelas under uppehållet. Jag tycker förvisso att det är Trojas plikt att ställa upp och sparra oss lite veckan innan playoff börjar. Men om så inte blir fallet så har jag en annan förhoppning. Det ultimata vore om Tisell kände någon gammal hockeyprofessor, typ Conny Evensson. Hockeyprofessorn har nu troligtvis dragit sig tillbaka från all uppmärksamhet och lever som en eremit i en liten stuga uppe i fjällen. Dit ska Tisell bege sig. Stugan ligger långt upp i fjällen så Tisell får pulsa i snön i två dagar innan han är framme med sin last. I ryggsäcken har han alla TAIF´s matcher på DVD samt tio flaskor av hockeyprofessorns favoritwhiskey. Sen kan de båda isolera sig i stugan i en vecka för att dricka whiskey, analysera hockey och träna i bergen likt Rocky Balboa. Efter en vecka är sedan Tisell redo att återvända till vardagen med ett revolutionerande spelsystem och nya livserfarenheter. När han vänder sig om för att få en sista syn av stugan så var den puts väck och allt var en dröm. Sen läser Tisell i tidningen att den gamla hockeyprofessorn har varit död i många år. Det nya spelsystemet som kom fram tar Tingsryd till Allsvenskan och under varje match ser Tisell den bortgångne mentorns ande sitta på Dackehallens läktare och följa sin adept.
Visst låter det oerhört bra?


Kommentarer
Postat av: Rocky

...eller kan de göra som Olofström gjort i två månader, tränat två gånger om dagen ! De kommer sannolikt att gå vidare i playoffen. Men visst lät det som en bra idé annars. :-)

2010-02-25 @ 09:49:36
Postat av: qwerty

Bästa inlägget på länge! :)

2010-02-25 @ 13:16:09
Postat av: Pedda

2 gånger om dagen?!? Varje dag?

2010-02-25 @ 14:55:48
Postat av: Balboa

Ja kanske inte 7 dgar i veckan men i princip ja. Ha lite självdistans, jag är också Taifare, det är klart de slipar in formen med sitt lag som av olika anledningar inte har så tung arbetsbörda tydligen. Det behöver ju inte innebära att de har extrema löner utan mer att de inte har så mycket jobb typ. Självklart är det ju sannolikt inte dubbla fyspass så de tränar ner sig men jämför med vår vila och inga träningsmatcher för det behövs inte !? Det klart att skall vi gå hela vägen är det några viktiga tredjeperrar kvar, men det löser sig säkert.

2010-02-25 @ 16:09:59
Postat av: amanda

fin blogg :)

besök min o komentera? :D

2010-02-25 @ 16:28:10
URL: http://amandaknow.blogg.se/
Postat av: L

Man kan ju ha självdistans till vad du skriver men jag anar en rätt frän kritik där du menar att TAIF inte tränar riktigt utan har slappat sedan årskiftet. Medans Olofströms nu är ett helt lag av heltidsproffs där man har både tid och ekonomi nog att köra dubbla pass varje dag.De flesta vill nog se en träningsmatch, men faktum kvarstår. Vilka skall de möta? Såvida ni inte tänker släpa hit något lag som spelat färdigt för säsongen och minst av allt vill spela hockey skall komam hit för något tempofattig besök.

2010-02-25 @ 19:42:05
Postat av: Halloj

Återigen det var ingen frän kritik, jag bara sa vad jag hade hört. Jag uttryckte dessutom ganska tydligt att det sannolikt handlade om utnyttjade tid snarare än ekonomi och heltidsproffs. Vidare gällde självdistansen inte vad jag skrev utan hur man tar in info, både plus och minus gällande den klubb som vi tydligen gemensamt har kärlek till. Jag var oerhört glad åt en rejäl seger igår, men det var ett avkapat lag och ytterligare ett uppehåll väntar. Så givetvis har man nerverna utanpå inför nästa prövning och att eventuella konkurrenter förbereder sig väl och att motståndet blir värre än Skåre är väl något man snappar upp och i all välmening hoppas sköts på bästa tänkbara sätt även i Taif. Och nej, jag misstror inte Herr Tisell. Jag bara dryftar det ämne bloggakribenten tog upp och utnyttjade funktionen kommentar. Som sagt, det fixar sig nog...och läs nogrannare nästa gång :(

2010-02-25 @ 21:24:07
Postat av: TAIFAREN

För info så kör TAIF och Olofström liknade upplägg där tillgängliga spelare kör lite extrapass på morgnar/förmiddagar där spelare som jobbar eller studerar saknas. Huruvida TAIF eller OIK har flest arbetslösa spelare låter jag vara osagt men det är väl OIK då eftersom du hört de.Vad du menar med att TAIF vilar för att man inte tror sig behöva träna är lite svårtytt men här har du blivit felinformerad. Truppen kommer mycket väl förberedd man har med sin goda marginal till playoffstrecken kunnat ligga på en träningsdos ett par snäpp högre än vad man normalt gör vid denna tiden på säsongen. Medan många andra lag har behövt vara maxfräscha för att jaga varje livsviktig poäng har TAIF kunnat tugga på med rejäla och även tunga fysiska pass även under allettan. Truppen är väl förberedd rent träningsmässigt ,med största säkerhet bäst av alla. Så du kan stilla din oroa gällande just den delen.

2010-02-25 @ 22:09:55
Postat av: Rocky & Balboa

Perfekt, det var ungefär det jag ville höra.Killarna fixar detta !!!

2010-02-26 @ 10:17:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0