Gula sjukan

  • Mitt kaffe var slut igår men lyckligtvis hittade jag ett paket kok-kaffe i skafferiet. Men fy vilket rävgift det var. Jag vet inte om det var kaffet det var fel på, om jag gjorde något fel eller om kok-kaffe verkligen smakar så illa. Nu har kaffet hamnat i papperskorgen och jag har varit nere på ICA och köpt riktigt kaffe, så allt är som det ska igen.
  • Simon Dahl gjorde mål igår för U19-landslaget, något som är väl värt att påpekas.
  • Mitt i all oro över den sviktande form så kanske vi ska se lite krasst på det hela. Enligt de flesta rapporter från gårdagens match så spelade vi uppenbarligen stundtals förhållandevis bra men pucken ville inte in. Om så var fallet så är med andra ord inte alls samma symptom som i bortamatchen mot Nybro, då vi inte skapade någonting. Ska vi tolka det som att spelet är på väg att komma tillbaka redan innan 'krisen' hann ta fart? Dessutom så tror jag inte att det Tingsryd som för två veckor sedan så vackert manövrerade ut Skåre på bortaplan nu helt plötsligt har glömt hur man spelar ishockey. Men, vem är jag att uttala mig om sånt här egentligen.
  • Ikväll får vi fint besök i Växjö. En gammal vän från Japan har återvänt till Sverige och kommer till stan för att hälsa på för en kväll. Det är tre år sedan vi umgicks i Växjö och i våras var jag i Tokyo och var ute med henne en kväll. Det är väldigt trevligt att man kan hålla kontakten med vänner världen runt och trots allt träffas då och då. Det ger gott hopp inför framtiden. Globalisering kallas det visst.

Kommentarer
Postat av: L

Nja hade du chattat med henne på internet hade du globaliserat. Nu är det väl bara miljöförstöring och framtida död att nyttja flyg och bilar för att åka runt och träffa folk?

2010-02-15 @ 18:55:28
Postat av: 1923

Sant. Sorry...

2010-02-15 @ 18:58:41
URL: http://nittontjugotre.blogg.se/
Postat av: qwerty

Haha, den sved va? :)

2010-02-16 @ 07:51:15
Postat av: Joffemannen

Spelet var OK i Malmö Ishall, men det började med att skjutas för enkla skott och sen var det som om ingen vågade skjuta i andra och tredje. Sundsvalls styrka lär ju vara målvakten, så det vill till att man är effektiv i kvalserien. Lobben till 1-1 såg för snöplig ut, usch.

2010-02-16 @ 09:47:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0