Lördagen

Det blev, som ni märker, väldigt sparsamt med bloggande igår från min sida. Lördagar är ju dock den dag som ni inte läser bloggar så jag hoppas inte alltför många blev besvikna. Själv steg jag upp i ottan igår för att vakna till innan bussen avgick norrut. Det var bortamatch med innebandyn och varje match blir nu bara än viktigare. Vi gjorde en förhållandevis stark insats och vinner med 8-3. Själv är jag numera uppflyttad i förstafemman och svarade igår för ossanolika 2+3. Styrkan sitter i skägget...?

Som sig bör efter en sådan storartad seger så vankades det segerbankett och i vanlig ordning hölls den hos mig. Vi var 8 till antalet och drickat flödade. Bordet fylldes av öl, vin, vodka, rom, soju, ouzo och så vidare. Festens höjdpunkt var förstås skidskyttet där vi kallt räknade med medaljer. Eftersom TV´n var ställd på ludlös så blev vi väldigt förvånad när Jonsson kom in på upploppet och inte var bättre än 11:a när hon passerade mållinjen. Men nåväl, det var bara att stänga av TV´n och återvända till festen.

 

Kvällen slutade ute på stan där vi av åldersmässiga skäl hamnade på Oleo. Oleo är ett speciellt uteställe som inte har förändrats allt för mycket det senaste decenniet. Med risk för att låta pretentiös så är det inte riktigt min grej att stå på ett dansgolv och hoppa till 'Sommartider' eller Rednex. Men sammantaget var det en oförskämt bra lördag så jag ska inte klaga. Nu tar vi tag i söndagen och får se vad den kan bjuda på.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0