Hmm...

Det här känns ju förstås inte helt bra. Jag såg inte matchen så det är förstås svårt att uttala sig om vad det är som är fel. Men att saker och inte stämmer helt fullt ut står väl ganska klart. Formen är helt klart frånvarande och inte ens vår kvalitet räcker till för att ta poäng i vissa matcher. Nu är tabellläget som det är och vi har ett spelschema som gör att det inte finns någon anledning till panik. Det är ännu ett par veckor till vi behöver vara som mest. Men just nu känns det som att Tisell har en hel del att fundera på och kan behöva dessa veckor.

Förresten, glad alla hjärtans dag.


Kommentarer
Postat av: Nils Dacke

Det jävliga är på två plan, dels att "långa" formsvackor är jobbigare att ta sig ur och dels den förbannade play-offen. Även om vi kommer etta i allettan är playoffen ett nålsöga som man skall ta sig igenom vilket så klart oroar nu när vi är mitt i skiten spelmässigt. Playoffen ärdet helt klart svåraste under vårsäsongen även om det bara handlar om 1 omgång där man skall vara bäst av tre. Man kan ju göra jämförelsen med turnieringsformen CL i fotboll. Torskar lag som Barca i en första hemmaomgång då har man genast kniven på strupen. En rak serie är inte det attraktivaste men det är på något sätt mer rättvist. Hoppas verkligen det går vägen ändå.

2010-02-15 @ 11:49:31
Postat av: C

När säsongen drog igång tyckte jag att det såg hur bra som helst ut för TAIF, man vann och man spelade ganska bra, iaf stundtals. I allettan har det sen sett näst intill bedrövligt ut. :-S Jag tror inte längre på att man klarar av att gå hela vägen i år heller tyvärr. Det är inte så enkelt att bara trycka på en knapp för att spelet ska funka. Spelar man som nu tar det slut i playoff direkt.

2010-02-15 @ 17:04:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0