Feb. 20, 2010

Jag gick som sagt hem till Lidhultarn ikväll. Det bjöds på ett glas vin, ett os-silver och äppelkaka med glass innan det var dags att pulsa hem igen. Att mina fotspår redan är igensopade när jag går hem ett par timmar senare säger väl en hel del. Men med mössan djupt nerdragen och ett vettigt radioprogram i Ipoden så gick det förhållandevis bra. Att flanera nykter på Växjös bargata är dock inte att föredra runt midnatt en fredagkväll.

Anna Haag´s silver får väl lov att anses vara kvällens höjdpunkt. Jag vet inte om det är tillåtet att kommentera kvinnliga idrottares utseende, men jag gör det ändå. Utöver hennes imponerande insats i skidspåren så blev jag tagen av hur oerhört söt hon var. Mössan på sne och ett oerhört sött leende, det är sånt som gör mig glad.

Angående hockeyn så tycker jag verkligen inte man ska dra för stora växlar. Staffan Lindeborg var ordentligt orolig i sista perioden men ett OS med NHL-proffs har aldrig vunnits i gruppspelet. Sverige hade hyfsad koll på matchen, och så länge vi vinner så är det lugnt. Vem minns Sveriges seger mot Kanada i gruppspelet i Salt Lake City eller Sveriges förlust med 0-5 mot Ryssland i Turin?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0