Feb. 10, 2010

  • Det blev tre poäng ikväll mot Skövde och det förväntade raset får vänta åtminstone en match till. Så som övriga matcher föll ikväll så känns den här serien alltmer avgjord. Som jag ser det så har de fyra topplagen i allettan gjort det oerhört bra så här långt, medans vissa av de nedre fyra lagen inte kan vara fullt lika nöjda.
  • Arsenal - Liverpool går på TV´n och Diaby gjorde precis 1-0. Jag gillar egentligen båda lagen, även om jag håller Liverpool högre. Viktigast känns det dock för mig att Manchester United eller Chelsea inte vinner ligan. Så rent pragmatiskt sett får jag väl vara nöjd om Arsenal vinner ikväll och Villa respektive West Ham kan hålla undan i sina matcher.
  • Jag skulle hymla om jag påstod att det inte jublades en kort sekund i bilen hem från innebandyträningen. Anledningen? Daniel Håkanssons straffmål i Växjö Ishall.
  • I vanlig ordning var jag ikväll på nnebandyträning. De senaste tre träningarna har jag blivit uppflyttad i förstafemman bredvid lagets två stora stjärnor. Det känns lite som att jag är Olof Einarsson som är placerad mellan David Laudius och Joakim Hilding. Det bästa jag kan göra av den situationen är att göra vad jag gör bäst, lämna över boll, skapa ytor och röja framför mål. Gör jag det bra och kan bidra till att de små trixarna kan göra något mål så är jag nöjd. Hur som helst så är innebandyn oerhört rolig igen, och det känns nu ganska bra att jag inte la av i julas.
  • Jag försökte få ur Den nyblivna pappan lite information om hur det var i Dackehallen ikväll. Han verkade inte särskilt nöjd med tillställningen så jag frågade om det överhuvudtaget fanns något positivt, -"Det var lugnt och fint" svarade han. Huruvida det får ses som positivt eller ej är jag väldigt tveksam till.
  • Simon Dahl spelade idag mot Tyskland för Sveriges U19. Inga poäng av Dahl men seger för svenskarna med 6-1.

Kommentarer
Postat av: Lakej

Kul att du jublade åt det målet taifarn. Det bevisar ju vilket lag du egentligen håller på (Troja)

Stolta Lakers gick upp på en finfin 2:a plats i afton så jag är jätteglad också!!!!

2010-02-10 @ 22:48:37
Postat av: 1923

Försökte inte du för någon vecka sedan lägga fram en teori om att jag höll på Lakers?

2010-02-10 @ 22:54:28
URL: http://nittontjugotre.blogg.se/
Postat av: lakej

Bla bla bla bla bla bla.................

Förresten, var det inte du som ville ha matcher mot troja i en kvalserie? Det lär det ju inte bli nu. Men det kanske är roligare att åka till Umeå och Sundsvall? Tragisk är du..

2010-02-10 @ 23:46:01
Postat av: Ljungbybo

Nej Fredrik R, det är du som är tragisk! :)

2010-02-11 @ 00:19:08
Postat av: Lakej

I fortsättningen kan du kalla mig Niklas Ljungbybo för det är vad jag heter, Niklas Jonsson. Tomte

2010-02-11 @ 01:25:38
Postat av: C

Det är bra Fredrik, dig vet man precis vart man har. :-D

2010-02-11 @ 15:42:04
Postat av: Martin

Känns sådär att vara negativ och kritisk när laget vinner. MEN, spelet under allettan har varit dåligt, riktigt dåligt stundtals och man har i många matcher haft en grym tur som inte torskat. Ligger det bra spelet och väntar på att bara plockas fram, eller det finns kanske inte? Det man med säkerhet vet är att det här spelet duger inte om man tänkt göra allvar av dom allsvenska planerna.

2010-02-11 @ 21:59:03
Postat av: 1923

Martin: Jag kan till viss del hålla med. MEN, jag kan inte låta bli att se det som en oerhörd styrka att vi leder Allettan trots att spelet inte stämmer fullt ut. Det finns en enorm styrka i det här laget, och jag tror och hoppas att den styrkan kommer plockas fram vart det lider. Vi leder, och troligtvis vinner, allettan men ändå är vi inte fullt nöjda, det måste väl vara ett tecken på att vi tror att just den här styrkan finns där inne.

2010-02-12 @ 11:38:00
URL: http://nittontjugotre.blogg.se/
Postat av: lakej

Det blir tuffare i kvalserien, då KOMMER ni att förlora många matcher.

2010-02-12 @ 11:53:39
Postat av: Martin

1923: Och jag är nästan beredd att hålla med dig. =) MEN, jag tycker inte att spelet har funnits där på hela säsongen. Jämför med förra året, då gick man ofta hem från Dackehallen med känslan att man fått se TAIF spela bländande hockey, har det hänt i år??

2010-02-13 @ 08:19:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0