Den enda sanna glädjen

  • Igår så fyllde jag i en kupong till Hockeytipset för J8 och J20. Som synes räknar jag med att J18 fortsätter att ha det relativt tungt medans J20 kommer fortsätta ligga i toppen. Jag räknar dessutom kallt med att bli rik på denna raden.
  • Jag gav som sagt Super Bowl en chans igår kväll. Men det ska erkännas att det inte blev en allt för stor chans. Efter en dryg timme var jag alltför trött och matchen var alltför intetsägande för mig, så då gick jag och la mig. Och det beslutat är jag väldigt nöjd med så här i efterhand.
  • Jag skrev igår en tanke om att det kunde antas att det började klia i fingrarna hos vissa föra detta bloggare igår kväll. Av ren sympati mailade jag därför ut en inbjudan till några av de mer namnkunniga fd bloggarna. Jag fick idag ett artigt men nekande svar på mitt erbjudande. Men mitt antagande om att det kliade i fingrarna stämde visst ganska bra trots allt, för idag dök det upp ett inlägg som gottade sig i vår förlust. Allt är som vanligt på den fronten med andra ord.
  • Johan Forsander, bäst på plan bland många bleka grönvita igår.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0