Vilken kväll!

Efter gårdagens oerhört pinsamma tillställning i Växjö Ishall så är det oerhört glädjande att det finns viktigare saker än ishockey och att Växjöbor i allmänhet inte bryr sig särskilt mycket om poplaget ute vid Samarkand.

Julen är som bekant hemvändarnas tid och gårdagen blev en stor succé. Gymnasiegänget samlades återigen och firade en storslagen annandag jul tillsammans. Det började med fest i ett konstnärskollektiv vid Italienska palatset och slutade med efterfest och massövernattning i det glada Vänsterkollektivet Hotell Dacke på väster. Däremellan hann vi med ett besök på Kafe de Luxe där vi som traditionen bjuder hade de vackraste tjejerna vid vårt bord. Det är kvällar som igår som gör att det är värt att stå ut med alla halvdana och meningslösa utekvällar.

Angående fiaskot i Växjö Ishall så finns det väl inte så mycket att säga. Det visade sig med all tydlighet att det var toppen mot botten och att lite för mycket gick Växjös väg för att vi skulle kunna rå på dem. Vi har visat att vi i enstaka matcher kan mäta oss med topplagen, men ska man göra det så krävs det en helhjärtad insats och att puckarna studsar rätt väg i början. Vi inledde bra igår men efter att Lakers hade flippat in ett andra och ett tredje mål så finns det inget bottenlag i världen som kan vända på den skutan. Vid 0-2 var matchen i princip avgjord och att det sedan rann iväg var dessvärre väntat.

Men efter att ha tagit den raska promenaden hem från ishallen och lagt det debaclet bakom sig så blev det en kväll som kommer att bli ihågkommen för helt andra saker än en tråkig ishockeymatch.

Kommentarer
Postat av: Krut

Har du någon gång förr varit med om att "Vi bor på landet" spelas efter att hemmalaget gjort mål? Har Växjö-laget nu insett att de inte bor i en storstad tro?

2010-12-27 @ 13:58:31
Postat av: Lakej

...och helt plötsligt efter 0-6 i röven så var hockeyn inte särskilt viktig.

Stråhattar är för roliga och stråhattar som bloggar är ännu roligare.

2010-12-27 @ 19:56:38
Postat av: Martin

Och småbarn som kaxar sig på nätet är bara patetiska. =)

2010-12-27 @ 21:52:39
Postat av: Drutten

Det är PAPPA som bestämmer.:-)

2010-12-28 @ 17:28:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0