Söndagkväll

Efter gårdagens seger mot Almtuna så känns det återigen bra att vara TAIFare. Vad som grämer mig är att vi känns så jäkla ojämna. Det känns som att vi börjar varje match med ett oskrivet blad och att det krävs väldigt lite för om det ska skrivas himmel eller helvete på det bladet. Har vi stolpe in så kan det bli riktigt bra, har vi stolpe ut så kan det bli något makalöst dåligt. Och vad som oroar än mer är att det kan skifta från period till period, från byte till byte. Men det är väl just den stabiliteten eller brist på stabilitet som avgör vem som är topplag och vem som är bottenlag.
***
Efter en helg som denna så är min TV-fåtölj skönare än vanligt. Och saker och ting blir inte bättre av att SVT sänder en dokumentär om Wikileaks, följt av Agenda och så småningom Dokument Utifrån. SVT när det är som allra bäst!
***
Gårdagens uppseendeväckande händelser i Stockholm dominerar naturligtvis media idag. På sätt och vis är det väldigt förväntade rapporter och kopplingar som görs i media. Eftersom inget är klart om vad som verkligen hände så är det inte så mycket att säga om, mer än att det förstås aldrig är okej att spränga sig själv mitt ute på stan på det viset. Men jag kan idag inte låta bli att förundras över så kallade terror-experter som tillåts uttala sig i media och som uppenbarligen gör så gott de kan för att spä på rädslan som just nu trots allt känns ganska obefogad. Det är naturligtvis oerhört viktigt att ta saker för vad de är och att inte lägga in mer i den här händelsen än vad vi i nuläget vet. Att dra förhastade slutsatser eller börja gissa sig fram i nuläget kan vara väldigt farligt.
***
I det läget vi befinner oss så känns tre poäng hemma mot Almtuna fullständigt underbart!
***
Välkommen till 2010, och den moderna idrotten och allt vad det heter. Men som klassisk bakåtsträvare och inskränkt stråhatt så tycker jag att det är ganska tråkigt att FC Barcelona till slut säljer ut reklamplats på sina matchtröjor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0