Inför kvällens match

Direkt från Musikhjälpens stad kommer ikväll Redhawks till Dackehallen. I Malmö verkar besvikelsen ta över medans vår egen form är lite mer svårdefinierad. Seger i senaste hemmamatchen mot Almtuna, en stark insats uppe i Leksand följdes upp av en insats i Örebro där laget inte orkade hela vägen. Det är uppenbart att den nya, hårdare matchningen av lagets stjärnor har olika resultat. Dels levererar stjärnorna betydligt mer frekvent nu och dels så känns det som om vi blir väldigt mycket tröttare i slutet av matcherna. När resultaten går emot och bakåtmålen trillar in på slutet så blir det ofta mer än ett mål som trillar in.
***
Malmös spelare och ledare har fått bästa tänkbara uppladdning inför matchen ikväll. Kvällsposten bjuder idag på rubriken: "Malmös spelare: Sparka tränaren". Nu läser jag dessutom att Malmös kapten och tänkta härförare, Jesper Mattsson, idag har fått sparken med omedelbar verkan. Det kanske inte är optimalt för Malmö, men nog kan det öka våra chanser till seger ikväll. I och med Malmös förlust borta mot Borås i onsdags så befarade jag att vi skulle få det svårt ikväll mot ett revanschsuget Malmö, men om KVP's artikel stämmer så kanske det snarare är ett Malmö som är på väg utför som står för motståndet ikväll.
***
Jag trodde inte jag skulle behöva missa fler hockeymatcher på grund av innebandy. Och nu när jag är sjuk och ändå inte kan spela ikväll så tänkte jag faktiskt att jag likaväl kunde åka till Dackehallen istället. Men när jag blir ombedd att ändå vara med på bandyn eftersom jag behövs i laget, även om jag inte kan spela, så är det svårt att säga nej. Det får lov att bli sms-rapporter från Dackehallen ikväll, ännu en gång.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0