Maybe we could make it allright

Robyn från Musikhjälpen igår, så oerhört fantastiskt bra.

Det är inte bara vår Sundsvallsresa som blev inställd idag. Det mesta i engelsk fotbollsväg är inställt och därför är söndagsunderhållningen på TV inte fullt så späckad som den brukar vara. Men musikhjälpen, en obskyr hockeylandskamp och en handbollsfinal från Norge duger gott i väntan på att swehockey ska börja rapportera uppifrån Sundsvall.
***
Kära USA och Sydkorea, sluta med era enorma militärövningar. Istället för att vara provocerande och styvnackade kanske ni skulle prova att sträcka ut en hand till Nordkorea. Nordkorea är som en outcast i skolan som helt plötsligt skjuter ihjäl sina klasskamrater eftersom de varit taskiga mot honom. Nordkorea behöver lite kärlek och omtanke. Mer Kim Dae-Jung och mer sunshine policy! Klappa Nordkorea medhårs och bjud dem på fika så kanske de inte är så otäcka egentligen. Nästa år borde musikhjälpen ske till förmån för Nordkorea.
***
För två veckor sen rackade jag ner lite på dam-EM i handboll. Idag spelar Sverige final i mästerskapet, något jag faktiskt ser fram emot. Det är inte svårare än så att bra prestationer faktiskt lockar och skapar intresse, mer än vad några checka tv4-reportage och krystade spelarpoträtt kan åstadkomma.
***
Gårdagens kväll med innebandylaget blev väldigt lyckad. Efter en knackig höst tog vi i fredags en fantastiskt viktig seger vilket ökade temperaturen till lagfesten ytterligare. Den enorma badtunnan värmde ytterligare så snöfallet bekom oss inte nämnvärt under de 4-5 timmarna vi låg där och kokade. Idag känns det dock återigen i både hals och öron att det kanske inte var det bästa jag kunde göra för den så smått övergående jonvalescensen. Men vissa pris är ibland värda att betala för att få umgås med vänner som man tycker om.

Kommentarer
Postat av: Lakej

Hahahahahaha.

Torsk i Sundsvall..

2010-12-19 @ 19:41:08
Postat av: Chasseur

http://www.northkoreanrefugees.com/index.html

2010-12-20 @ 10:29:15
Postat av: @Lakej

Finns lakers inferno kvar?

2010-12-20 @ 14:16:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0