Inför imorgon

Segern igår i all ära. Men den är inte så mycket värd, som alla andra har påpekat, om vi inte vinner imorgon. Morgondagens match mot Sundsvall är väl i princip definitionen av en sexpoängsmatch och om vi via seger imorgon kunde lägga Troja och Sundsvall bakom oss med 15 (!) respektive 7 poäng. Vid förlust så är vi tillbaka jämsides med Sundsvall igen. Jag har som sagt hoppat på att åka upp till Sundsvall imorgon, och har vi lite tur så kanske det kan bli lite livebloggande utmed vägen. Vi håller tummarna för det.
***
Den femtonåriga pingpong-spelaren som gav bort en matchboll i pojk-SM är förstås värd att lyfta fram. Bra gjort Alexander Lundh.
***
Ikväll har vi julfest planerad med innebandylaget. Som vanligt är jag med i festkommittén men det här har varit en av de enklare tillställningarna vi ordnat genom åren. En stor badbalja som enligt uppgift rymmer 16 personer är framkörd samt uppvärmd och innebandypojkarna är tillsagda att ta med sig badbyxor. Jag tror det kan bli en väldigt trevlig kväll och förhoppningsvis är badtunnan så pass roande så att vi kan hålla oss ifrån att åka in till stan. Och förhoppningsvis kan jag hålla mig så tillräckligt stabil för att en resa till Sundsvall fortfarande ska vara möjligt imorgon.

Kommentarer
Postat av: Demonaz

Jag var på badbaljefest innan Örebro borta för ett par år sedan... Kalvade hemma, på torget, i kvarnamåla, i Väckelsång, i Växjö, i Jönköping och i Mjölby. Sprit biter ruggigt hårt i badtunnor. Så ta det försiktigt.

2010-12-18 @ 18:41:42
Postat av: Martin

Poängen mot MIF är precis lika värdefulla som dom som står på spel mot Sundsvall. Ja ALLA poäng som är kvar att spela om är lika mycket värda!!!

2010-12-19 @ 00:30:10
Postat av: Lakej

Nu är du ute och cyklar igen martin. En seger mot Sundsvall är betydligt viktigare för er i dagsläget än en seger mot Malmö. Titta i tabellen så får du se.

Får ni stryk mot Sundsvall idag så skiljer det fortfarande bara en poäng mellan Sundsvall och er. Du måste se nyktert på verkligheten.



Förresten 1923, varför publicerade du inte min andra kommentar om badtunnan? Låg det för mycket sanning i den?

2010-12-19 @ 11:39:01
Postat av: 1923

Jag har tidigare sagt att jag inte godkänner kommentarer som håller för låg nivå. Det är eftersom du enbart är ute efter att provocera och att dina kommentarer allt som oftast innehåller massa trams som jag har infört kontroll av kommentarer innan de publiceras.



Så länge du håller dina kommentarer sakliga och relevanta så är det dock ok.

2010-12-19 @ 12:45:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0