Konspirationsteorierna går i taket

Kan man göra annat än att le? Vem tusan mödar sig med att klättra upp i någon hög mast, i den här kylan dessutom, för att skruva ner en kamera? Det anklagande fingret pekar föga förvånande på oss. Det här luktar Tonkin-bukten lång väg tycker jag. Någon från de egna leden har stulit kameran med syftet att hökarna ska kunna börja vässa knivarna och genast hitta en syndabock.
***
Just nu sänder TV4 både dam-EM i handboll från Norge samt Innebandy-VM från Finland. Jag har uppriktigt talat svårt för att bestämma mig för vilket av mästerskapen som intresserar mig minst. Innebandy må vara roligt att spela men det är inget vidare som TV-underhållning.
***
Kan det vara en slump att nyheten om den stulna kameran kommer samma dag som Kim Henningssons scoop. Tänk vilken dröm det vore för en uttorkad bloggare som undertecknad om det dök upp något av det här slaget att kunna börja skriva om. Vad som sker på isen förstår jag mig inte på och nu lockar det inte heller att läsa om för någon av er. Lite tjafs utanför isen där man kan vrida på bevis och försöka argumentera för vår ståndpunkt hade suttit som en smäck för den här bloggen. Klättrade kanske Stefan Paldan upp i masten och stal kameran och tipsade någon rabiat TAIF-hatare från Åryd om det som hämnd för att TAIF, om det nu stämmer, inte vill sälja biljetter till matchen på annandagen. Som alla andra konspirationsteorier så låter det förstås ganska långsökt.
***
Men å andra sidan, snart dyker det kanske upp en webbkamera för att bevaka bortastå i Dackahallen. Vem vet...

Kommentarer
Postat av: Hank

Du får ha lite överseende med den där bloggaren då han knappt är torr bakom öronen.

Även han kommer att växa upp. Tror jag...?

2010-12-10 @ 20:46:04
Postat av: Drutten

"Kim Henningssons scoop"

Vilket djävla klavertramp av en Tengsry-bloggare. Men jag tror att han aktar sig för liknande inlägg i fortsättningen. Djävla pajas! Men som vanligt har ni svårt att hålla er till sanningen.

2010-12-10 @ 22:00:40
Postat av: Drutten

Var tog Kim Henningssons blogg vägen. Han tog sig tydligen vatten över huvudet i sin iver att smutskasta Lakers och Lakejerna.

Som sagt var, kasta aldrig pil i en gummibåt.

2010-12-11 @ 22:18:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0