Det lackar mot...

När vädret är som idag så tycker jag det är alldeles förträffligt. Temperaturen ligger på 2-3 minusgrader och ingen ny snö har fallit. Så länge det inte kommer ny snö som gör att man måste ut och ständigt skotta snö, så länge det inte är 15 minus som gör att man fryser öronen av sig och så länge temperaturen inte hoppar fram och tillbaka runt nollan så det blir blaskigt blandat med ishalt ute så tycker vintern är helt ok. Idag har blivit en överraskande kreativ dag så efter lunch tog jag en fullt behaglig promenad ner till Dalbo för att kasta tomflaskor och göra lite nya inköp.
***
Julen närmar sig och snart drar julklappshetsen igång på allvar. I år har jag förstås bestämt för att vara ute i god tid så jag slipper allt det där som närmaste har blivit en tradition sista dagarna före jul. Drömmen vore förstås att online kunna klicka hem nödvändiga klappar. För den som föredrar den versionen så kan väl Skybarens auktion på spelarpoträtt vara värt att besöka. Jag ser att bilden på Stark-Hansson-Bankelius har seglat iväg prismässigt och redan nu ligger bortom vad jag vore beredd att betala för den. Istället för spelarfotografier så får det för min del bli ett besök i Dackehallens souvenirbod på lördag för att inhandla några klappar till systersönerna.
***
Vad som mer är förknippat med julen är alla dessa julfester som jag har ansvar för att ordna. Jag har en egenskap att alltid hamna i diverse festkommittéer och framåt julen blir det således många uppdrag att styra med. Den första julfesten skedde i fredags, nu på fredag kommer årets viktigaste och nästa helg väntar innebandylagets julavslutning. Därutöver börjar det nu planeras för att ha något samkväm/mys/fest/häng hemma hos mig på juldagen, så det är nog dags att börja planera även för den.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0