Dagen efter dagen efter

Så, nu har det gått ännu en dag sen annandagen. Den första dagen efter en rejäl holmgång brukar försvinna i ett disigt mörker, det är först dagen efter som jag på allvar kan gnugga gruset ur ögonen och återigen se världen för vad den verkligen är. Jag har nu vaknat upp ur min juldvala och förhoppningsvis har TAIF kunnat slicka sina sår och repa sig någorlunda efter den stjärnsmäll som vi erbjöd Växjö Lakers att ge oss. Nu får det vara slut med att bjuda ut sig på det viset som vi gjorde. Imorgon är det mach igen och förhoppningsvis får vi åter se ett Tingsryd som vill spela hockey.
***
Gårdagens match mellan Arsenal - Chelsea blev bättre och mer underhållande än vad jag hade vågat hoppas på. Den senaste tidens skriverier och insatser om Chelsea får mig att våga hoppas på att låtsasbygget och det ekonomiskt genomdopade Chelsea håller på att rasa ihop. Dessutom vore det trots allt vackert och glädjande om Arsenals satsning och ansträngningar skulle betala tillbaka sig till slut.
***
SMP bjöd igår på raderna; "Det ska också noteras att Jesper Porsefjord och Sebastian Nilsson, födda 1992 respektive 1993, fick en hel del speltid och klarade sig utmärkt". Ingen kan ta ifrån Växjö att de fullständigt körde över oss resultatmässigt, men såna här kommentarer tycker jag ändå media bör vara konsekventa med. Vore jag en konspirationsteoretiker och insnöad nörd så hade jag trott att SMP med avsikt inte nämner Kevin Carlsson.

Kommentarer
Postat av: Hexen

Kevin var i mitt tycke, den stora behållningen! Så jädra skönt att se den killens vilja....något som saknades hos mer etablerade spelare.

2010-12-28 @ 22:04:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0