...

Medans Tingsryd-fans har ägnat dagen åt att köpa biljetter till vår allsvenska comeback så ägnar sig KHK-fansen åt att diskutera kvällens träningsmatch. Jag har tidigare klagat på allt pajkastande på diverse forum men 6 sidor om om dildos, damtrosor och mögel tar nog ändå priset. Att det samtidigt finns grönvita som ligger på samma låga nivå är bara sorgligt. 'Never argue with a fool, onlookers might not be able to tell the difference' heter det som bekant, men i detta fallet undrar jag om inte båda sidor ligger på samma låga nivå. För fan, skaffa er ett intresse. Läs en bok. Kolla på TV. Gå ut och gå en runda. Gör vad som helst och jag är övertygad om att det är mer givande än att sitta och kladda massa anonymt trams på ett forum.

Samtidigt är det förhållandevis tyst på GB's forum inför kvällens match. Ska vi tolka det som att vi har haft annat för oss idag än att tänka på damtrosor och dildos och att det sticker för mycket i ögonen på de uppmärksamhetstörstande KHK-fansen? Jag vet inte, men att gå i taket så över en träningsmatch i augusti är för mig i alla fall svårförståligt. Nu ska jag i alla fall iväg och träna innebandy. Heja TAIF!

Kommentarer
Postat av: Roger

Ja sicket dravel! Vad jag kan se så är det bara en stackars Taifare som är där. Hur han orkar ta all skit övergår mitt förstånd men han är väl nån slags självplågare? Det vi nu ser är nog 5-6 månaders frustration välla fram över tangentborden. TAIF näst intill förnedrade dem i grundserien och sen såg dom inte röken av oss igen vilket dom inte kommer att göra på länge! Goes blogg är inte mycket bättre och man förstår att detta är deras primitiva sätt att försöka få vårt intresse. Det är faktiskt lite tragiskt att skåda!

2010-08-25 @ 18:11:47
Postat av: Martin

Förr eller senare kommer det väl en lag som säger att anonyma nicknamn på forum inte är tillåtna, jag har själv ett sånt, men mest av gammal vana. Om/när en sån lag dyker upp så kommer det nog bli rätt ordentligt självsanerande på mindre begåvade individer på diverse forum.

2010-08-26 @ 01:27:49
Postat av: R

Det verkar finnas en föreställning därute bland våra länskollegor (även icke-länskollegor) att TAIF anser sig vara störst, bäst och vackrast; därav har man rätten att generalisera gentemot föreningen och dess supportrar. Svavelosande svador avlossas där både intelligensnivåer och inavelsnivåer proklameras ut i en direkt hatfull diskurs, det verkar liksom inte finnas någon gräns för missunnsamheten mot TAIF.



För att rättfärdiga det som närmast kan liknas vid strukturell rasism skapas mytbildningar och schabloner, som "de är så jävla enögda där uppe i mögelladan", "de tror att de är sådana jävla världsmästare", och i samma andetag proklameras det att deras föreningar minsann står för att älska sina egna föreningar till skillnad från "TEJF:s intelligensbefriade anhang".



Jag vet egentligen inte vad det hela bottnar i, men det är onekligen märkligt hur perspektiven går så hopplöst förlorade på forum, och där grova angrepp och generaliseringar berättigas och uppmuntras utan vidare.



TAIF är i särklass den hockeyförening som fått mottaga mest skit, och varit utsatt för lögner, ryktesspridning och direkta angrepp under de senaste säsongerna. Vi unnas helt enkelt inte våra framgångar.

2010-08-26 @ 08:27:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0