"Det är bättre om vi tar hand om varandra..."

  • TV-pucken är färdigspelad och den numera så uppmärksammade Viktor Crus-Rydberg slutade på delad första plats i poängligan. Tolv mål och sju asssist på åtta matcher blev slutfacit för grabben.
  • Michael Moore´s nya film, "Capitalism - a lovestory" har premiär i slutet av Oktober. Hans tidigare filmer är relativt sevärda, även om jag ibland inte kan låta bli att känna att att han ibland går något steg för långt och är lite för konspiratoriskt lagd. Moore är att se mer som underhållare än som dokumentärfilmare, så med det i beaktning så är det en film jag ser fram emot.
  • Ikväll kommer den Vackra Damen från Flen hit för att laga mat och se på film. Det känns som en rimlig och lagom ansträngande aktivitet efter en lång natt på Oleo.
  • Ända sedan ishockeyn uppfanns i Växjö för 12 år sedan och i Karlskrona för 7-8 år sedan har deras supportrar försökt tala om för oss TAIFare hur ishockey går till, hur läktarkultur ser ut och hur framtiden kommer att te sig. Bland det vanligaste vi har fått höra att att Tingsryd är en för liten ort för att bedriva elitverksamhet. Där finns inga pengar, inga sponsorer och ingen publik. Det är i städerna som underlaget finns och vi kommer passeras av lagen från dessa metropoler. Bla, bla, bla jadda jadda jadda. Nu går Mjällby med all sannolikhet upp i Allsvenskan och får eventuellt sällskap av Åtvidaberg. Värt att notera.
  • J20 slog Hässleholm´s A-lag med 7-4 idag efter bland annat två mål vardera av Johan Lagermyr och Patrik Linander.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0