Så var det klart


Söndagseftermiddagen har spenderats hemma på gården där vi samlades för familje-kräftskiva. En nykter sådan skall tilläggas.

  • SMP har nu släppt namnet på vår back-förstärkning, Juha Gustavsson. Det var det namn jag hade hört ryktas om och jag tycker som sagt att det ser oförskämt bra ut. 450 matcher i högsta serien i Finland kan inte snacka bort, hur man än försöker. På papperet håller jag denna värvningen nästan högre än den av Matt Davidson. Men det är inte på papperet någonting kommer avgöras, så vi får se hur det ter sig. Jag antar att det nu blir en febril aktivitet i tvillingstäderna Karlskrona och Örebro när det ska räknas ut hur många miljoner Gustavsson kommer kosta.
  • Marit Bergman är som bekant en stor favorit. Hennes Pride-låt "Casey hold on" har växt hela sommaren och är just nu riktigt bra.
  • Här kastade jag ur mig något korkat om att det kändes som att landslagsturneringarna kändes lite mer på riktigt nu när det är OS-år. Efter dagens insats av Tre Kronor får jag nog ta tillbaka det. En så pinsam insats som Sverige stod för idag borde egentligen inte få inträffa.
  • Det blåser lite andra vindar runt fotbollslandslaget idag än vad det gjort den senaste tiden. Det känns som att gårdagens insats och upplösning var precis vad som behövdes för att Svenska landslaget skulle vinna tillbaka lite av den gloria som har hamnat på sne det senaste året.
  • Jag smög faktiskt in Juha´s namn i ett inlägg jag skrev igår. "En full bakbesättning vill vi ju ha Gustavsson..." skrev jag men jag antar att ingen uppmärksammade det.
  • Idag till middagen började min mor och min syster fråga om biljetter till premiären mot Nybro. Det är bara två veckor kvar nu så det börjar närma sig allt snabbare. Nu när träningsmatcherna börjar bli allt intressantare så grämer det mig lite extra att jag nog missar båda matcherna den kommande veckan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0