Jag vill till Ljungby


Sverige - Bulgarien 5-0

  • Motståndarsupporters påpekar gärna hur lustigt det är att vi, som är så stolta över vår juniorverksamhet, inte plockar upp en junior istället för att värva Juha Gustavsson. I en tid då sakliga argument inte längre biter, utan lögner och påhitt är melodin, så känns det väl meningslöst att försöka diskutera. Men det bör påtalas att det är stor skillnad att som junior spela 5-6e back och att gå in och täcka upp som försteback. Juha Gustavsson är inte värvad som en medelmåtta som breddar vår backsida, hans meriter gör honom ofrånkomligen till en ledare förhoppningsvis både på isen och i båset. Och det är nog inte, oavsett talang, varken Rasmus Johansson eller Adam Åkesson redo för i dagsläget. Men som sagt, sakliga argument är tyvärr inte så värdefulla längre.
  • Eva-Lena både bloggar och fotar vidare. Trevligt!
  • Öster - Sylvia 2-3. Så fruktansvärt typiskt de rödblå.
  • Skånskan är nu på plats i Lissabon och idag kom återigen en inbjudan om att åka ner och hälsa på i höst. Sommaren 2004 tillbringade jag med ett par kompisar i Portugal för att följa Sverige i fotbolls-EM. Portugal var ett oerhört trevligt land och Porto där vi spenderade stora delar av vår tid var en under stad. Lissabon tillbringade vi egentligen aldrig någon tid i, förutom för att se Sverige - Bulgarien och 24 timmar på centralstationen i väntan på tåget mot Spanien. Portugal var en oerhört trevlig bekantskap som jag gärna återser, gärna redan till hösten.
  • Debatt handlar om män som försöker amma sina barn och TV4 drar igång Idol-cirkusen så jag väljer att titta på Zeitgeist Addendum som en läsare tipsade om. Halvvägs in i filmen så är jag mycket nöjd med vad jag ser.
  • De inofficiella TAIF-bloggarna med säte i östra Blekinge fortsätter skriva om oss och oroa sig över våra förehavanden. Det är nästan beundransvärt hur mycket fokus de lägger på vår förening. Men det är väl i och för sig förståligt, gamla TAIFare som många av dem är.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0