Det närmar sig

  • Det känns ganska bra att säsongen nu äntligen drar igång. Sällan har jag varit med om en försäsong med så mycket skitsnack, lögner, påhopp, dravel och annat trams. Nu börjar matcherna spelas lite mer frekvent så kanske fokus kan hamna på själva ishockeyn istället. Det börjar även märkas på andra (nyblivna) bloggare att hockeyn närmar sig, helt plötsligt kan de lägga ner pajkastandet och istället skriva om ishockey istället.

  • Idag stötte jag på en av Växjös snyggaste och mer intelligenta tjejer. Tillsammans var vi och lyssnade på Miljöpartiets ena språkrör, Maria Wetterstrand som var på besök i Växjö. Jag tycker det är intressant att lyssna på riktigt duktiga politiker, det är nästan ofattbart vilken koll de har. Oavsett vilka frågor som kommer så förväntas hon ha svar på tal. Frågestunden som följde bjöd på en del frågor som jag fann intressanta, bland annat om den blockpolitik som alltmer uppstår i och med att högern försöker framstå som ett parti medans de rödgröna partierna håller på sin egen identitet.
  • En av polarna har i dagarna varit nere i Lund. Den ettåriga sonen har haft problemet med lungorna och opererades i morse på universitetssjukhuset. Nu kom precis besked om att operationen hade gått bra och att allt var som det skulle. Förbannat skönt att höra!
  • Ikväll kommer den Nyblivna Pappan på besök med sin son. Det blir nog med andra ord en ganska lugn kväll om allt går som det ska. Imorgon blir det Premier League-lördag med allt vad det innebär, sen får vi se vart det slutar.

Äntligen är försäsongen slut förresten, det bör väl sammanfattas på något vis antar jag.

Försäsongens höjdpunkt; "Av med tröjorna!"


Försäsongens återkomst; Tingsryd-öl


Försäsongens huvudbry; "Hur mycket kostar egentligen Matt Davidsson?"


Försäsongens mest efterlängtade; Elite Skybar


Försäsongens partnerskap; Örebros fd ordförande och KHK-fansen.


Försäsongens blogg; TAIF-Bloggen, givetvis.


Försäsongens internet och sms-supporter; Undertecknad...


Kommentarer
Postat av: Anonym

Mohahahahahahahahahahaha !!!! Den var bra den bilden. Frågan är bara vem som symboliserar vem i själva "partnerskapet". Men han med tungan får väl betraktas som Bleking då hans sydländska utseende passar väl in på någon lat sjörövare som gick i land för några hundra år sedan och som sen förbjöd sina efterlevande att lämna Verkö för tid och evighet.

2009-09-18 @ 14:48:39
Postat av: Limma

Sheffielderbyt ikväll på Tv4 Sport är inte helt tokigt som tvunderhållning.

2009-09-18 @ 15:07:40
Postat av: Grönvit elit

Ja nu när the sky bar öppnar och fredagsmatcherna drar igång får jag väl bjuda på den får whiskeyn jag lovade när du värvade blomman..

2009-09-18 @ 17:41:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0