Läggdags


Det pekar uppåt...

  • Det börjar märkas att premiären närmar sig. Besöksantalet i bloggen stiger dagligen och igår noterade jag högsta siffran på ett bra tag. Jag har dock en ganska bra bit kvar till vad jag är van vid under säsong. Jag räknar med att det fortsätter öka den närmaste tiden. Ingen kan väl förneka en stor anledning till att blogga är att få uppmärksamhet och att bli hörd. Och för att bli hörd och uppmärksammad så är ett allt större besöksantal väldkommet. Kommentera tycker jag att ni har börjat bli ganska bra på, så jag tror den här bloggen går en strålande tid till mötes.
  • De har det inte lätt i Amerika. Sjukvård åt alla, fy vad hemskt det låter. Det här klippet har nog alla sett, men det tål att ses igen. Själv tycker jag det är ganska trevligt i det socialistiska Sverige där alla har rätt till sjukvård.
  • Jag gör ett försök att ställa om dygnsrytmen en aning. Det är på tok för sena kvällar just nu för att jag ska vara nöjd. Problemet är dock att när jag väl går och lägger mig så är jag inte det minsta trött. Ikväll tror jag dock att det ska lyckas, för just nu är det jobbigt att hålla ögonen öppna.
  • På lördag är det TAIF - Växjö, Rosengård - Öster och Manchester City - Arsenal. Jag hade velat se alla tre matcherna men innebandyn får återigen lov att prioriteras. Det låter kanske lite lustigt att jag gång på gång väljer innebandyn i första hand, men jag tillhör den kategori innebandyspelare som egentligen borde hålla igång lite varje dag för att inte tappa bollkänsla och klubbteknik. Har man ingen talang så blir flit och vilja ack så mycket viktigare. Jag har inte råd att missa träningar och matcher i allt för stor utsträckning för då duger jag verkligen ingenting till som innebandyspelare. Tyvärr!
  • Nästa helg helg har jag blivit erbjuden en resa till antingen Sundsvall eller Göteborg. Men inte kan jag väl åka bort premiär-helgen? Det tar emot, men jag är nog tvungen att avstå.
  • Jag skrev i förra inlägget att även jag ser TAIF som favoriter i år. Fahlander uppe i Närke trycker också gärna på det så ofta han kan, idag dök det återigen upp ett inlägg på ämnet. Bland alla skit-kommentarer som skrivs där så dök det faktiskt upp en vettig idag. Signaturen Bloggläsaren skriver;
    "Men nu blir jag förvirrad på denna bloggen. Nu har jag läst hur TAIF har behållit spelare som absolut inte duger, bara värvat usla spaghettilirare och föredettingar som Jacobsson och pappas pojk i kassen, ja de har väl kvar han som bara hade tur match efter match ifjol förstås. Precis allt de gjort har de gjort fel, nu helt plötsligt är de storfavoriter."

Kommentarer
Postat av: Tekning

Jag håller verkligen med dig ! Det är fantastiskt att vi lever i ett borgligt Sverige där alla har rätt till sjukvård. Ps Rasmus Willmans sejour i Troja J20 blev kort, han har återvänt till di gröne pga oinfriade löften om lägenhet mm. Ds

2009-09-11 @ 11:19:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0