민 릴라 골에안

  • Utomlands finns det en föreställning om att vi har väldigt vackra kvinnor i Sverige, och det är jag den första att skriva under på. Jag träffade en av de allra vackraste igår till exempel. När jag har varit utomlands under längre perioder så blir det alltid väldigt uppenbart när man kommer tillbaka till Sverige. Men, det ska påpekas att det finns söta tjejer utomlands också. I Korea till exempel...
  • Simon Gunnelid är plötsligt klar för Borås. Jag gillade det jag såg av Gunnelid förra säsongen och hade faktiskt önskat att vi hade behållt honom.
  • Äntligen har jag fått lite insideinformation om TAIF, men då medföljder brasklappen "Det här får verkligen inte komma ut så blogga inte om det". Det är ju typiskt, när jag väl har något att skriva om så beläggs jag med munkavel. Jag får väl göra som många andra bloggare gör, hitta på lögner och förvrida nyheter för att skaffa mig läsare och uppmärksamhet.
  • Ikväll vankas det innebandy igen. Det är returmatch och vi har en seger i senaste derbyt att försvara. Det kan nog bli kul, blir det seger så har jag utlovat segerbankett hemma hos mig.
  • Sverige spelade igår kväll mot Ryssland i en av alla dessa, i vanliga fall, meningslösa landslagsturneringar. Helt plötsligt fann jag dock lite intresse i matchen. Jag tror att det devis beror på KHL och att standarden har blivit bättre på dessa landskamper. Men till största del tror jag det beror på att det är OS-år, helt plötsligt blir det betydligt mer på allvar och spelarna vill lite mer än i vanliga fall. Chris Härenstam fortsätter dock vara en väldigt dålig kommentator.
  • Jag blir mer än lovligt trött på alla dessa lögner och påhitt som sprids. Det är synd bara att det ska vara så svårt att veta hur man ska bemöta den.
  • Till frukost tittade jag på gårdagens Debatt. Nya programledaren Belinda Olsson har inlett fruktansvärt svagt och i mina ögon varit väldigt osäker och stundtals dåligt påläst. Igår skötte hon sig dock helt ok, vi får hoppas att hon fortsätter på den inslagna vägen.

Kommentarer
Postat av: Lögner och förtret !

Menar du Goebloggen och den reklam hans pinsamt dåliga inlägg fick av MF så behöver du inte grubbla. Man bemöter inte sådana alls. Läsare av sådana bloggar tillhör kategorin som hellre kollar på "Jag är med i en japansk TV-show" före t.ex "Agenda" eller någon annan mer belevad variant av TV-underhållning. Som hellre läser Schulman och biografier av mindre kända fotbollspersonligheter före Kafka och Odyseen. Som hellre käkar popcorn med sillsmak i telefonkiosken än dricker calvados i Dackehallen. En sak till.....Chris kommer även i år att kommentera TV-pucken såg jag.



Trevlig Helg !

2009-09-04 @ 11:11:28
Postat av: 1923

Tänk att jag har både Kafka och Odyseen i bokhyllan...

2009-09-04 @ 11:27:38
URL: http://nittontjugotre.blogg.se/
Postat av: Anonym

:-)

2009-09-04 @ 11:49:19
Postat av: DTP

Hmm förutom det där med den japanska tv showen ser det av den beskrivningen ut som om jag borde börja läsa de nämnda bloggarna...

2009-09-04 @ 14:59:48
URL: http://maddepaddesvensson.blogg.se/
Postat av: 1923

DTP; så du äter hellre popcorn i telefonkiosken än dricker calvados i Dackehallen? Nog för att calvados kanske inte är vad vi brukar ha innanför västen, men visst är det bättre än popcorn iaf.

2009-09-05 @ 00:01:12
URL: http://nittontjugotre.blogg.se/
Postat av: krut

Angående inside information TAIF: Nån typ av ledtråd kan du väl iaf ge oss?

2009-09-05 @ 15:21:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0