Tack KHK

Jag skrev för ett tag sen att jag är glad att KHK finns, eftersom de förlänger mitt liv med alla skratt de ger mig. Idag kom jag återigen hem med väldigt dåligt humör från en innebandyträning, dessutom har jag en fot som värker lite mer än vad jag önskar att den gjorde. Nu surfar jag bara omkring i måfå och återigen visar det sig att Karlskrona-fansen räddar min kväll. Super-bloggaren Goe bjuder på en oerhört stor humor som ni bara inte får missa.

Dock kan jag inte låta bli att fundera på vad han är ute efter med ett sånt inlägg. Var detta ett desperat försök att provocera? Eller är han ute efter att få besökare till sin blogg och skriver därför inlägg som han vet vi kommer länka till? För inte är det väl så att han verkligen tror på vad han skriver?

Kommentarer
Postat av: Martin

Klart att han menar allvar med det han skriver. Han hatar TAIF och oss TAIFare över allt annat på denna jord. Slår du upp ordet pinsam i nationalencyklopedin så får man upp en bild på Goe.

2009-09-29 @ 16:37:08
Postat av: Knallen

Detta gjorde min dag. :)

2009-09-29 @ 16:51:09
Postat av: L

Det troliga vore ju att han är helt obildad i vad hockey går ut på och bara klarar av att läsa poängkolumnen på swehockey. Men att de skulle vara så enkelt undrar jag med tanke på allt jobb de lagt på att föra över favoritskapet på TAIF, vore ju dåraktigt att då såga vår bästa spelare. Det finns ju ingen anledning jag kan komma på att försöka lura andra att Davidson är dålig när alla som varit på en TAIF match vet vad han går för.



Jag sätter min slant på att han vill ha extra läsare på bloggen alternativt bara satt hemma i stugan och jagade upp sitt taifhat så mycket att han tillslut var tvungen att skriva av sig.



En släng av storhetsvansinne med kan ju spela in, han tror ju att vi värvade Juha pga att han skrev att TAIF hade dåliga backar. Kanske kan han tro att Davidson får gå om han med sin stora maktfaktorblogg går in och pressar TAIF´s sportgrupp.

2009-09-29 @ 17:30:52
Postat av: Batman

På tal om bloggare, Fahlander har tydligen inte heller slutat läsa din blogg...

2009-09-29 @ 17:34:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0