Äktenskapsbrott

  • Den här bloggen kan gå mot sitt slut, men inte på grund av att jag vill det utan att jag tydligen befinner mig i dödlig fara. Idag fick jag ett telefonsamtal från en okänd man som var minst sagt upprörd för att jag hade haft ett förhållande med en gift kvinna. Tydligen känner kvinnans make nu till det hela och är väldigt förargad. Det hela blir än lustigare när det påstods att kvinnan i fråga har pekat ut mig som den skyldiga. Men problemet är att jag inte känner till något förhållande med en gift kvinna. Om det inte gäller min söta lilla koreanska så känner jag inte ens till ett förhållande med en ogift kvinna. Vi får se var det hela slutar, men om jag helt plötsligt slutar blogga så vet ni vad det beror på.
  • Mats Sundin lägger av, en väldigt stor ishockeyspelare som fattar helt rätt beslut.
  • Foten värker inte idag, så med andra ord blir det innebandy och inte ishockey ikväll. Förhoppningsvis kan jag göra mig själv lite rättvisa och leva upp till de högt ställda förväntningarna som finns på mig. Annars kunde jag lika väl tillbringa kvällen i skybaren.
  • Jag har tagit bort mitt nummer från eniro och hitta.se, vi får hoppas det försvårar jakten på mig en aning.
  • Tror ni HV har försökt värva Simon Dahl ännu?
  • Gårdagens CL-kväll blev ganska lyckad. Eftersom matcherna valde att avgöras i olika skeenden så hann jag se Fiorentina avgöra mot Liverpool, Barcelona mot Kiev och Arsenal mot Olympiakos.
  • TAIF - Kristianstad ikväll. Vi ska egentligen inte behöva förlora någon match hemma i Dackehallen tycker jag. Kristianstad nämns inte i många förhandstips men nu när de har tappat Peter den Store så tror jag de har bra chans att smyga med lite i tabellen.
  • Nä, nu måste jag hålla koll igenom köksfönstret igen så det inte står någon ilsk make utanför min lägenhet och väntar på mig...

Kommentarer
Postat av: qwerty

Det här ska bli intressant att följa! Räknar kallt med högre frekvens på bloggandet framöver.

2009-09-30 @ 19:34:03
Postat av: Marcus

Hmm, lustigt, jag undrar om inte jag vet vad detta handlar om, helt ärligt och hur f-n har du hamnat i denna soppan? Om det är den personen som jag tror att det är blir jag pissed off, låt denna bloggaren vara om du läser denna kommentaren, han har inget med detta att göra.

2009-10-01 @ 15:22:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0