Sept. 30, 2009

  • Än så länge lever jag, inga äkta makar har dykt upp. Min lägenhet har ikväll vaktats av två sjuksköterskor som tog för sig av det goda och underhöll sig med Champions League-fotboll. Kul för dem och skönt för mig att kaffet var klart när jag kom hem.
  • 5-2 till Tigrarna efter en trög inledning säger rapporterna. Varför ska vi inleda varje match lite segt? Vad är tanken med det? Kul att se Olof Svensson få igång lite poänggörande och Chrille Jacobsson fick sätta en pyts på slutet. Vidare kul att Tisell får fortsätta vinna i målet och att Johannes Jönsson inte lyckas göra det ikväll. Det känns fånigt att ge massa analyser utifrån den statistiken som jag kan läsa på swehockey så det överlåter jag åt folk som har sett matchen.
  • Ekman-Larsson gör mål och André Petersson gör mål. Men Simon Dahl, han gör tre mål.
  • Karlskrona - Olofström lockade givetvis storpublik, men bortsett från Bekingederbyt så har våra fyra matcher lockat mest publik i årets serie. Givetvis säger det inte så mycket eftersom vi har haft tre hemmamatcher hittills. Men hur som helst så har vi ett bra publikstöd på hemmaplan. Det är det jag vill ha sagt.
  • Än ordentlig fylla nu hade varit väldigt behövlig känner jag, av flera anledningar. Fredagen kan inte komma snart nog...
  • Ikväll gjorde jag säsongens bästa innebandyträning. Ikväll fick jag nog lite retroaktivt chansen att presetera och kände att jag gjorde det ganska bra efter mina egna preferenser. Ikväll var det fruktansvärt kul med innenbandy i alla fall och jag sköt ett backhand-skott som var värt att visas i Lilla Sportspegeln.

Kommentarer
Postat av: Marcus

Vore kanon och se dig i lilla sportspegeln iförd en taif skrud

2009-10-01 @ 15:18:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0