Heja Tingsryd!

  • Jag börjar i alla fall få lite koll på spelarna i J-lagen, men för er som inte har det så listar Holger några av de intressanta namnen på sin blogg. Likaså har SMP ett reportage inför kvällens match. Jag tog en titt på HV´s hemsida för att se om det fanns någon trupp att läsa inför J-matchen i Dackehallen ikväll. Hade varit kul att se om André Petersson kanske kommer ner till Dackehallen ikväll för att möta Tingsryd. Jag hittade inte riktigt vad jag sökte, men en titt i statistiken visade att han inte hade spelat någon match för J20 hitills i år i alla fall, så jag antar att han inte spelar ikväll heller.
  • Rikspucko eller inte, jag ser att min intresset i alla fall finns kvar att läsa min blogg.
  • Ikväll är första kvällen då mitt Viasat-inköp på allvar kommer ställas på prov. Det är dags för champions league och ikväll står valet mellan Fiorentina - Liverpool, Arsenal - Olympiakos, Barcelona - Dynamo Kiev och Rangers - Sevilla. Dessutom börjar tydligen Kazan - Inter redan kl 18.15, så vi hinner med andra ord se en halvtimme av den också innan J20 drar igång.
  • Så kan också en reserapport skrivas. Öster-spelare åker tydligen med Gröna Brigaden till bortamatcherna.
  • Innebandyn är ju trots allt det roligaste jag har, så det vore dumt att gräva ner sig för mycket just nu. Dock värker foten ganska rejält idag, så det återstår att se om det blir ishockey eller innebandy imorgon kväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0