En ny vecka

  • I ett par år nu har jag promotat för Marit Bergman´s dänga 'This is the year', som ni nog alla har tröttnat på att höra om vid det här laget. Nu spelas den i en periodpaus varje match i Dackehalllen och jag är väldigt nöjd med min insats. Så nu ger jag mig på på nästa projekt, att promota fram junior-lagen. På grund av den geografiska närheten så har jag tidigare nöjt mig med att mest kolla på kidsen när de spelar bortamatch i Växjö Ishall, men nu ska det bli ändring på det. Vi bloggare har tydligen en oerhört makt nuförtiden så om jag fortsätter skriva om dem så kanske fler får upp ögonen för våra juniorlag som just nu spelar på en nästan osannolikt hög nivå.
  • Jag mötte precis min granne i trapphuset, han verkade inte allt för missnöjd med att det satt ungdomar på min balkong och sjöng TAIF-sånger i lördags kväll. Skönt det.
  • Jag hatar att inte kunna hjälpa personer som står mig nära när de mår dåligt. Den sortens maktlöshet suger. Än svårare blir det när det när personerna jag tycker om håller sig på avstånd, geografiskt avstånd eller ej.
  • Ikväll blir det innebandyträning igen. Förhoppningsvis smäller det på ganska bra ikväll på träningen. Förlust senast och i alla fall jag känner både frustration och besvikelse över den matchen. Känslor som jag gärna tar ut på planen ikväll.
  • På tal om juniorerna, LG Sports åker till Tingsryd imorgon för att sända TAIF - HV71 J20. Gratis dessutom. Jag tycker det är lite för tidigt att kalla det för seriefinal redan efter tre omgångar, men det blir helt klart en intressant match att titta på. Perfekt dessutom som uppladdning till morgondagens Champions League.
  • På tal om gratis internet-sändningar, här tittar jag på TV-serier. Utan att behöva ladda ner och utan krångel.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0