Självinsikt

  • Om allt faller på plats ikväll så kan jag köra ner till Tingsryd för att se J18. Finns dock en risk att jag blir aningen sen. Jag är ingen van besökare av J-matcher i Dackehallen men jag antar att flera av mina läsare är det. Hur fungerar det? Finns där laguppställningar till publiken, eller gör jag rätt i att skriva ut en på egen hand idag?
  • Lasse Anrell skriver ganska bra angående Peter Forsbergs försök till comeback ikväll. På tal om det så får det väl anses om en liten miss att C+ ikväll visar tre matcher från elitserien, men inte den match som kommer ådra sig överlägset störst intresse. Heja Foppa!
  • Jag såg att Örebros sportchef Michael Fahlander hade kommenterat min blogg.
    "Dagens sten i glashuset kommer från rikspuckot nittontjugotre: "Det kanske vore nyttigt om de lärde sig i Karlskrona att inte bygga upp enorma luftslott som faller så fort det börjar blåsa lite. För helvete, visa lite tålamod eller ödmjukhet. Två egenheter som kan visa sig vara ganska nyttiga även i övriga livet.". Självinsikt, anyone?"
    Rikspucko... Hur bemöter man det argumentet? Den gode Fahlander för verkligen sina argumentationer på en nivå lite högre än oss andra.
  • Idag kom det 3000 kronor som ett brev på posten, antingen investerar vi dem i ett par nya bromsar till bilen eller så åker jag till Barcelona. Det är ett svårt val...

  • Den vackra Italienskan växte upp som dagbarn hemma hos Macke Lenhovdas mamma. Det är väldigt många år sedan, men under Mackes år i TAIF gjorde jag för vana att skicka henne ett sms om han lyckades göra något bra på isen. I år har jag inte ens vågat berätta att han har gått till Växjö, jag tror inte den nyheten skulle uppskattas nere i Rom.
  • Fan, jag som hade fått för mig att jag var en de få ödmjuka bloggarna som finns där ute. Kanske dags för lite självinsikt trots allt...
  • Tips på J18-spelare att hålla ögonen på? Förutom de uppenbara då givetvis.

Kommentarer
Postat av: L

Vad det gäller Fahlander så är väl det gamla internetuttrycktet "

Never argue with idiots, they will drag you down to their level and beat you with experience" rättså passande.

2009-09-24 @ 12:43:53
Postat av: Joffemannen

Bara du inte hotar lägga ner nu bara för att en bloggare med 100000 läsare "rekommenderar" dig.

2009-09-24 @ 12:57:38
Postat av: Karl

Tragiskt att han ska ge sig på dig som är en av riktigt bra bloggare och som dessutom är så långt ifrån hans pajkastningsnivå man kan komma.



Han har väl fått slut på hackycklingar och testar om det går att få dig ur balans.



Skit i honom, han har lyckats få andra bloggare tröttna, låt inte det hända dig utan ignorera honom bara.



Sanningen är det är han som i själva verket är det enda sanna rikspuckot, och det är inte många seriösa aktörer inom Hockeyn i sverige som har någon respekt för den "mannen".



Fortsätt blogga och gå inte in i någon kamp med honom!



/// Karl-Johan, Hockey-Sörmland

2009-09-24 @ 13:53:36
Postat av: Steffo

Ni har ju ingen självinsikt i Tingsryd så han har ju helt rätt, vilka är det som viker ner sig när det blåser?

2009-09-24 @ 21:48:15
Postat av: Krut

Steffo: Viker vi TAIFARE ner oss? Så ser inte jag på saken. Vi tog oss tillbaka efter skatterazzian, UTAN någon konkurs.

2009-09-25 @ 00:31:39
Postat av: Limma

Steffo: Det är väl ingen vild gissning att du är supporter till ett lag i en stad där man fick lägga ner hela föreningen när de blåste snålt och segrarna inte kom så tätt?



Nej säger man att TAIF viker ner sig efter vad som åstadkommits i Tingsryd när man räddade klubben och nu återhämtat sig och byggt upp allt.



jag antar att man i de fallet syftar på att TAIF två gånger varit i kvalserien men inte vunnit den någon av dem, att TAIF inte var i närheten av favorit någon av gångerna, t.om rankade sist ena gången är väl glömt de med...

2009-09-25 @ 13:00:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0