En ny vecka


Gårdagens inköp i souvenirshopen.

  • TAIF.nu fortsätter att leverera. Det känns som om hemsidan har fått en nystart och fått in välbehövligt nytt blod. Signaturen Calegula är, om jag har förstått saker rätt, en av de nya krafterna på taif.nu. Calegula har även en blogg och en youtube-kanal där det hamnar mycket klipp.
  • Idag var en dag då jag tänkte uträtta stordåd. Än så länge har det dock inte hänt mycket på stordådsfronten. Men det är ju trots allt måndag så jag tror jag är värd ytterligare en kopp kaffe medans jag funderar på hur jag ska lägga upp dagen. Förmiddagens budget-debatt från riksdagen på SVT2 har varit lagom bra som förmiddagsunderhållning. Vad jag bestämt vet i alla fall är att jag ska leka med 6-åringen och 8-åringen i eftermiddag. Sen ska jag hem till den andra medlemmen i innebandylagets fest-komitté för att planera lagfesten den kommande helgen. Sen avslutar vi kvällen med en innebandyträning som jag antar kommer bli väldigt avslagen eftersom vi har seriepremiär om bara ett par dagar.
  • J20 åker till Sunnerbohov på lördag för match kl 12.30, det får inte missas. Viktigt möte med den förmodade bottenkonkurrenten, nya poäng där så tycker jag vi har fått en oförskämt bra start på säsongen.
  • KHK tappar poäng i slutminuten borta mot Pantern samtidigt som Olofström utan transatlanterna kör över Gislaved. På onsdag är det derby i Telefonkiosken och bortaseger där så börjar nog kritiken hagla, precis som vanligt. I övirgt var det inga häpnadsväckande resultat. Mest noterbart var väl att Tingsryd - Nybro lockade mer publik än övriga fyra matcher tillsammans. Tråkigt att det ska behöva vara så.
  • Elitserien drar igång ikväll. Vilka håller vi på i år? Fredrik Emwall, Niklas Olausson och Pontus Petterström är väl de som jag finner mest intressanta. Fimpen Eklund har jag också ett gott öga till, även om han bara gjorde en halv säsong för TAIF. Finns det någon mer fd TAIFare i elitserien?

Kommentarer
Postat av: håveblå

andre petersson i Hv71,du har väl inte missat hans drömmål mot LHC (träningsmatch) finns på hvtv.

2009-09-21 @ 15:08:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0