1 dag kvar


Ghostbusters II gick sent igår på TV4. Säga vad man vill om filmen, men signaturmelodin är galet bra.

  • Igår gick det inte längre. Nu ingår Viasat Sport i mitt kanalutbud och möjligheterna är oändliga. Om inte annat så ökar det möjligheterna för fritidsgården att tillfredställa sina gäster och hålla öppet vid fler tillfällen.
  • TV4 Sydost bjöd häromdagen på ett ur journalistiskt perspektiv tveksamt inslag om Tingsryd AIF. Halva inslaget visade bilder från Örebro´s avancemang i fjol. Sen spädde de på med att definiera Matt Davidsson som seriens dyraste spelare (?) och hängde på KHK-linjen att kalla honom för Miljonmannen innan de avslutar med att peka ut Tingsryd AIF som favoriter. Med andra ord var det som kopierat rakt ur någon av de sydöstra TAIF-bloggarna. Helt klart ett väldigt nyskapande och informativt TV-inslag...
  • Igår satt vi, tre grönvita själar, här och kunde givetvis inte låta bli att komma in på ämnet premiär. Dock konstaterade vi ganska krasst att premiären egentligen inte är så speciell. Givetvis är det kul att det drar igång och det ska bli fruktansvärt kul att återigen stå i Dackehallen och se Tigrarna spela om poäng. Grundserien brukar ju dock bli en relativt avslagen historia och då smittar väl det av sig en aning även på premiären, matchen och poängen som står på spel blir inte lika avgörande.
  • Bofors vann igår kväll borta mot Borås HC och har nu inlett serien med två segrar. Det finns, som någon påpekade igår, en risk att vår gamla antagonister Borås och Örebro kommer sist och näst sist i Allsvenskan. Med tanke på de senaste årens kvalresultat mot just dessa lag så vore det vore ju en minst sagt väldigt rolig kvalserie att hamna i...
  • Preliminärt skulle jag gissa att dagen till viss del kommer se ut som följer; kl 13.45 Burnley - Sunderland, 16.00 Arsenal - Wigan, 18.30 West Ham - Liverpool, 20.40 Juventus - Livorno och avslutningsvis 22.00 Barcelona - Atletico Madrid. Vi ska nog kunna slänga in lite kaffe och kanske en halv kebabpizza där någonstans också. Vi får se när gästerna dyker upp.

Kommentarer
Postat av: grön

Angående tv-utbudet. Vilken leverantör kör du med?

2009-09-19 @ 10:54:25
Postat av: 1923

Comhem

2009-09-19 @ 11:46:48
URL: http://nittontjugotre.blogg.se/
Postat av: Limma

COME ON BURNLEY!

2009-09-19 @ 14:10:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0