TAIF - KHK

Jaha, var ska man börja sammanfatta dagens match? Ska vi se det positivt så är det givetvis en styrka att vinna även när man spelar dåligt. Jag tycker hela matchen kändes ganska avslagen och det var väldigt mycket misstag och slarv, från båda håll. I sista perioden har TAIF tillräckligt med chanser att punktera matchen både vid ställningen 3-1 och 3-2.
 

Karlskrona-backen Anti Valli gjorde sitt bästa för att alla tre poängen skulle hamna i Tingsryd men vi lyckas inte få in en fjärde puck. Det kändes som att rätt skärpa och fokus, både offensivt och defensivt, saknades idag. Karlskrona är givetvis inget ängagäng och då straffar sig misstagen så småningom. Valli's lagkamrater ville ha med sig poäng hem till Blekinge och lyckades trycka in en kvittering när de flesta i hallen nog hade räknat in tre poäng till Tingsryd.
 

Hilding-kedjan svarar för två mål där det andra var väldigt vacker från början till slut.  Ännu en match utan några poäng från Miljonmannens klubba, jag räknar med att hans insats kommer sågas ordentligt nu. Snacka om att vi har slängt pengarna i sjön... Annars tycker jag det var ganska slätstruket jämtöver kedjorna. Lundströms lina gör två mål men spelmässigt höjer de sig inte nämnvärt över de andra kedjorna. Karlskrona gör inte heller någon vidare bra insats egentligen, men fick rättmätigt med sig en poäng från Dackehallen. När förlängningen började så hade jag en ganska stark känsla av att Karlskrona skulle gå segrande ur striden. Men Lundström avgör med ett så kallat skitmål och det ska vi nog vara glada över. Vi har en bra målvakt och ett bra lag, och då tar man ibland segrar som man kanske inte riktigt förtjänar. Överlag var det alltså ingen riktig fest- eller derby-stämning i Dackehallen ikväll, men två poäng är två poäng.
 

Vid pressläktaren har det dykt upp en reklamskylt som både lyser och där reklamen rullar fram. Hade vi varit ett Blekinge-lag så hade BLT skrivit en artikel om detta nyskapande inslag i vår Dackehall.
 

Elite Skybar var återigen stängd och då trädde marknadskrafterna in i handlingen. Där det finns ett behöv skapas så även ett utbud och så är en svart-pub född på Dackehallens grusparkering. Det kanske är dags för mig att byta politisk filosofi... 


Kommentarer
Postat av: Esset

Matt Miljonmannen Davidsson skulle väl trots allt haft en assist till första målet?

2009-10-11 @ 22:52:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0