Skånskan hotad


Det hoppas jag verkligen inte att hon är. Hon är däremot väldigt saknad.

  • Jag minns när TAIF hamnade i division ett för ett antal år sedan. De så kallade skitlagen vi mötte var bättre än vi hade trott och spelarna vi hade kvar från allsvenskan var inte så dominanta som vi hade hoppats på. Jag säger inte att samma sak definitivt sker i Nybro just nu, men jag tror man ska ha förståelse för att det inte är så lätt att som nykomling uppifrån hamna i division 1. Speciellt inte vår division 1.
  • Vissa saker är lite för mycket högstadie för att ens blogga om.
  • Kändisarna avlöser varandra i mitt liv. I somras träffade jag Syd-Koreas fd president Kim Dae-Jung, och idag var det Thage G Petterssons hand jag tryckte. Den forna försvars- och utrikesministern var i Växjö för att hålla ett föredrag om den svenska närvaron i Afghanistan. En intressant föreläsning och kul att få chansen att ställa ett par frågor efteråt.
  • Det är inget nytt på äktenskapsbrott-fronten, jag lever med andra ord fortfarande.
  • Igår strax efter midnatt stördes jag i mitt läsande av att det sjöngs på gatan nedanför min balkong. Jag lyssnade efter och tyckte helt klart att jag kände igen sången som sjöngs. Jag öppnade upp balkongdörren och visst var det en T T T som sjöngs där ute i Växjö-natten. Vi ger inte upp!
  • Anders Åkesson, 0+7 på fyra matcher. Skapligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0