Jag mötte Lassie

  • Chicago Blackhawks var mitt favoritlag på ishockeybilder-tiden. Enough said.
  • J20 lever ett tufft hockeyliv numera. Kul att läsa att de stannade på kultstället Ödeshög för att äta på vägen hem i söndags. Jag vill minnas att förr, när jag inte hade bättre saker för mig än att åka på obskyra hockeymatcher landet runt, så fick man göra sina egna pizzor på rast-stället i Ödeshög. Dessvärre fanns det orimliga mängder krydda i utbudet av ingredienser så det blev nästan alltid en tävling i vem som kunde äta den starkaste pizzan. Resultaten blev ofrånkomligen att pizzorna var betydligt starkare än vad de var goda. Jag undrar hur mycket röd krydda Roger Waldemar häller på sin pizza...
  • Idag satt jag och lyssnade på Göran Hydén. Jag blev tillsagd att detta var något som jag om 20 år kommer kunna skryta om. Idag är dock inte om 20 år, så jag nöjer mig med att berätta att jag idag var i samma rum som Carolina Klüft och igår stod jag bakom Daniel Brasar i en kaffekö. Det räcker med kändis-span för min del, den där Hydén skyter jag om en annan dag.
  • J20 har tre hemmamatcher till helgen, Södertälje på fredag och lördag samt Huddinge på söndag. Jag tycker nog att jag borde kunna ta mig ner för att se i alla fall en av dem. Fredag kväll får det nog bli, om det inte skulle dyka upp något bättre erbjudande. Vi får se vad Lidhultarn säger.
  • Ikväll hade jag kunnat tänka mig att se allsvensk ishockey på TV, men då är damfotbollsmatchen Umeå IK - Linköpings FC det enda som erbjuds. Det duger faktiskt inte.

Kommentarer
Postat av: Krut

Jeremy Roenick, Chris Chelios, Bob Probert. Det var tider det... I Blackhawks-ställ då såklart.

2009-10-13 @ 22:50:24
Postat av: 1923

Tony Amonte, Steve Smith, Ed Belfour, Gary Sutter...

2009-10-13 @ 22:59:06
URL: http://nittontjugotre.blogg.se/
Postat av: Krut

...Joe Murphy, Steve Larmer, Denis Savard, Brent Sutter.

2009-10-14 @ 10:36:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0