Glögg är gott

  • Publiken fortsätter komma till Dackehallen. Med tanke på att det verkade vara särskilt trångt på bortasektionen igår, så tycker jag publiksiffran var än bättre igår.
  • Robin Jacobsson ska nog vara ganska glad att han fick vara kvar på isen igår. Att köra över en knästående Mörrum-spelare var faktiskt inte särskilt snygg. Och visst kastade han faktiskt handskarna där i andra perioden...
  • Det var inte alls fel att komma hem och få se de sista 25 minuterna av Real Madrid - Milan. Halvt avslagen slår jag mig ner i fåtöljen och får se två försvar som spelade med svängdörrarna på vid gavel. Efter matchen strosade jag ner mot De Luxe för att träffa Trollungarna. Det blev ett antal öl och en väldigt trevlig liten sittning. Förkylningen gjorde sig dock lite väl påmind stundtals. Den lär inte bli bättre av att jag inatt vaknade för det var fruktansvärt kallt i lägenheten, och märker att min ytterdörr står på vid gavel.
  • När jag läser mitt senaste inlägg så märker jag att jag låter ganska missnöjd. Det finns en risk att vi segrar ihjäl oss och börjar bli kräsna. Gårdagens match var trots allt ett derby mot Mörrum, och vi tar en stabil seger mot ett desperat kämpande Mörrums GOIS. Så jag ser ingen anledning att inte vara nöjd.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0