Förbannade Malta!

  • OK, Tingsryd har gjort sitt och Sverige verkar göra sitt jobb. Men Malta, vad pysslar ni med egentligen? 0-3 mot Portugal efter 60 minuter. Jag tycker faktiskt det luktar lite illa...
  • Imorgon bitti är det dags för besiktning av bilen. Det ska väl erkännas att jag inte känner mig helt hundra på att det kommer gå vägen men det får bära eller brista. Jag har gjort vad jag kunnat och nu kan vi bara hoppas på den goda försynen.
  • Lidhultarn fick enligt egna ord se ett Tingsryd som var "tokigt avslaget och slött. Vann med 3-2 efter att ha legat under med 1-0. Men aldrig någon riktig fara". Det återstår att se om min kommande onsdag borta mot Kungälv blir mer underhållande.
  • Det blev en innebandyträning även ikväll. Jag känner att jag har bra spring i benen för tillfället och bollarna sitter där jag vill ha dem. Så just nu är det väldigt roligt med innebandy. Dock gjorde mina koreanska skor nog sitt sista framträdande ikväll. Nu får jag lov att titta djupt i skattkistan och skaffa ett par nya dojor. Förändring är aldrig bra.
  • Vad ska vi annars säga om kvällen. Om det hade funnits Pantern-supportrar så hade de nog börjat bli aningen oroliga i alla fall. Speciellt om det stämmer att duktiga Ahlsenfelt har valt att byta ner sig till ett ännu mindre populärt lag. Blekinges bästa lag lyckas inte locka locka mer än 674 åskådare till kvällens hemmamatch. Och angående Tigrarna så kan vi väl konstatera att tre poäng är tre poäng, men att det nog krävs en lite uppryckning till på söndag.
  • Anders Svensson fick den avslutning på sin landslagskarriär som jag unnar honom (om det nu skulle bli så att han drar sig tillbaka efter kvällens match).
  • Förbannade Malta, jag trodde man skulle kunna lite på er.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0