Född 28e oktober...

  • Idag är det dags för ytterligare en födelsedag, av ett ganska annorlunda slag dock. Idag fyller 9-åringen år. Kalaset är lagt till på söndag, då vi kombinerar det med en familje-resa till Dackehallen. Jag tänkte jag skulle fråga honom ikväll om vad som står på önskelistan. Jag har fått lite förvarningar om att det handlar om tv-spel, mobiltelefoner och nya jeans. Han börjar bli gammal, helt klart.
  • Gårdagens Debatt var stundtals ganska underhållande. Rika kommuner i Stockholm vill inte låta sina skattepengar finansiera fattigare kommuner i landet. Vad jag tycker i frågan behöver jag kanske inte nämna. Det allra bästa var när det klassiska KHK-argumentet om avundsjuka dök upp...
  • Kristianstad på bortaplan ikväll. Som så många andra känner jag att detta är något av det svåraste motståndet vi kan möta för tillfället. På något sätt känns det väldigt behövligt med en match där vi inte kan ta hem tre poäng trots en förhållandevis medioker insats. Nog kan det bli förlust ikväll, men om alla cylindrar är igång så bör vi klara oss.
  • För mig blir det ingen resa till Skåne ikväll. Som vanligt på onsdagar så står det innebandy på schemat. Det är match ikväll och efter helgens seger så känns det som om vi har något bra på gång. För egen del har jag nog kvar en bit till matchform efter min ihållande förkylning och min påstådda blödning i smalbenet. Så länge jag springer och håller mig varm så är det ingen fara, men min spelstil lockar till sig en hel del stryk och det vet jag inte om mtt ben skulle må så bra av. Vi får se hur det går.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0