Everyone is a winner!

  • Imorse körde jag ifrån bilprovningen med solen i ögonen, MIA - Paper Planes på radion och ett besiktningsintyg utan anmärkning. Just där, i det ögonblicket, är livet sannerligen inte svårt att leva.
  • Ingen kan väl invända emot att Tingsryd tog en ganska oväntat knapp seger i gårdagens bortamatch mot Halmstad. Snart kommer Halmstadfansens åsikter svämma över internet. Vi kommer få höra hur oförtjänt segern var, hur vårt lag aldrig kommer räcka till Allsvensan och vilken tur vi har som har en bra målvakt. Vi kommer försvara oss med att det var den sämsta insatsen för säsongen från vår sida och att det är en styrka att vinna även när vi inte är på topp. Jag bara väntar på att debatten brakar lös...
  • Ikväll ska jag ut och dricka öl på Bishop Arms. Sällskapet för kvällen är förhållandevis oväntat men det kommer helt klart bli spännande.
  • Kenza har köpt lägenhet och Blondinbella har börjat visa väldigt mycket urringning, det händer sannerligen saker i den riktiga bloggvärlden. Själv känner jag att jag står lite på samma ställe och stampar just nu. Jag behöver förändring, några nya infallsvinklar. Förslag?

Kommentarer
Postat av: Erik

Ja bilder med "nättopp" eller "urringning" gör sig onekligen bäst på Bella så det greppet tycker jag inte att du ska prova. Tycker det är ganska bra som det är =)

2009-10-15 @ 11:00:18
Postat av: Johan

Varför inte se dig och herr fahlander sittandes med en öl i handen, i bastun.

En med en taif handduk runt midjan och en den andra med en örebro handduk.

Erik, hur kan man nå dig på mail? Vi har mycket att prata om, speedway.

2009-10-15 @ 13:32:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0