I gotta feeling... [igen]

  • Det har ju visat sig att den gode Fahlander läser min blogg. Jag vet dock inte lika säkert om han läser under rubriken 'Övrigt' på Gröna Brigadens forum. Signaturen Limma ger där en present till superbloggaren och hans kumpaner, här kan ni ni nog hitta en ordentligt fjäder att bygga nya domedagsprofetior på.
  • The Dark Knight, en oerhört bra film. Perfekt tisdagsunderhållning med andra ord. Imorgon är det onsdag dessutom, då förtjänar man att ta sovmorgon.
  • Idag kom det nyheter om att en av de försvunna Trollungarna anländer landet nästa helg. Nu ikväll kom nästa goda nyhet, Skånskan kommer på besök till Sverige om ett par veckor. Väldigt glädjande och behövliga nyheter.
  • Ibland känns det som att den här bloggen har blivit för stor. För tre år sedan startade jag den som en anonym blogg, ett sätt att skriva av mig om både det ena och det andra. Så länge jag var relativt anonym kunde jag använda den här bloggen som en ventil för både hockeymässiga och privata tankar. Säga vad man vill om att skriva anonymt, men det går att vara fan så mycket personligare om ingen vet vem man är. Nu är det på tok för många på Dackehallens läktare som vet vem jag är, och för många av mina övriga vänner som vet om att jag bloggar. Det stör mig ibland att bloggens personlighet försvinner allt mer, eftersom jag nu inte lika gärna delar med mig av mig själv. Jag har grubblat över detta dilemma ett tag, men det enda jag har kommit fram till är att det nog inte finns någon egentlig lösning. Jag hoppas hur som helst att ni fortsätter läsa, även om bloggen är lite tråkigare numera.
  • Kvällens Debatt har ett intressant ämne och Belinda Olsson blir allt bättre i sin roll som programledare. Man kan tycka att ett land som Sverige borde ha råd att ha en human flyktingpolitik. Men som så mycket annat i vårt land och vår värld så är vi på väg åt helt fel håll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0