Varumärkesstöld

  • Den här bloggen använder "Stolthet, Hjärta, Tradition" som rubrik. En rubrik jag valde för tre år sedan, innan det på många sätt och vis blev våra slagord. Jag är inte helt bekväm med att använda samma rubrik som TAIF trycker på sina souvenirer. Det känns lite som om jag gör intrång på mark jag inte borde beträda egentligen. Om jag hade startat bloggen idag, så hade jag garanterat valt en annan rubrik. Men nu är det inget att göra åt annat än att bara gilla läget.
  • Sportbladet listar idag 10 anledningar till varför man bör besöka Camp Nou i Barcelona. Som ett skäl anges den fridfulla stämningen; "Bortsett från hemmmatcherna mot rivaliserande lag som Espanyol och Real Madrid är det en mycket lugn och fridfull stämning på arenan då alla åldersgrupper är representerade". Om nu fridfull stämning är något jag vore ute efter så kan jag likaväl åka till Sunnerbohov.
  • LG Sports sänder ikväll Halmstad - Karlskrona. För er som inte ska ut och dricka er fulla, inte ska på date eller inte ska till Dackehallen för att titta på TAIF-HV J18 så är kvällen med andra räddad. Rådet är att kika in på swehockey en bit in i andra perioden, om Halmstad då leder så tycker jag det vore värt att köpa hem matchen. Då finns det stora möjligheter att få se en fredags-tragedi av sällan skådat slag. Mycket nöje!
  • Det finns läsare till den här bloggen som läser den för att de känner mig privat, som bara skummar förbi bitarna som handlar om hockey. För de läsarna som inte känner Tingsryd AIF, så tror jag orden "Stolthet, Hjärta, Tradition" förknippas med den här bloggen i första hand. Därför måste det se kul att när jag bär souvenirer med våra slagord på, för vissa måste det se ut som om jag försöker göra reklam för min egen blogg.
  • Så var det helg igen. En väldigt oplanerad helg som har potential att bjuda på allt mellan himmel och jord. Alternativen är många men planerna obefintliga i nuläget. Jag vet att jag nu börjar helgen med en kopp kaffe och en bra (men pretentiös) bok, och sen tar vi saker och ting som de kommer.

Kommentarer
Postat av: Esset

Ja vad säger man?



http://hallandsposten.se/nyheter/1.625453



Antagligen var det väl TAIFare utklädda till KHKanhängare eller vad blir den "officiella" förklaringen?

2009-10-30 @ 23:06:56
Postat av: Kolla länken!

http://na.se/nyheter/1.339891



Är inte Fahlander 31?

2009-10-31 @ 10:09:49
Postat av: Välkänt Faktum!

2009-10-31 @ 10:22:06
URL: http://www.youtube.com/watch?v=zjpNt-F2QZA
Postat av: Joffemannen

Officiella förklaringen: Det var bara 2 (eller 3) som bråkade: http://www.sydostran.se/index.80036---1.html



Och den andra officiella förklaringen: http://www.sydostran.se/index.80034---1.html - "flera KHK supportrar känt sig provocerade av nedsättande banderoller som Halmstadsfansen gjort" (flera = 2-3? tja)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0