Okt. 29, 2009

  • J20 åkte ikväll på en förlust med 3-5 mot Malmö. Därmed är Tingsryd nu nere under slutspelsstrecket. Simon Dahl reducerar till 3-4 efter 3 minuter av sista perioden, men när samma Dahl visas ut 4 minuter senare så kan Malmö göra 5-3. Skit.
  • Blånaden på benet har gått ner ganska rejält, men däremot har det svullnat upp istället. För första gången i mannaminne så är mitt vänsterben grövre än högerbenet. Värker gör det också, det kanske är dags att vila det där benet ett par dagar nu. Ingen dans i helgen med andra ord...
  • På taif.nu har det dykt upp en intressant intervju med Anders Gustavsson där han svarar på både det ena och det andra som kan tänkas vara av intresse. Det känns skönt läsa att det inte är någon panik på något plan och att vår Skybar är på väg mot en efterlängtad comeback.
  • Födelsedagsfirandet fick de svensk-koreanska relationerna att vakna till liv för ett par dagar. Varken oväntat eller ovälkommet att få ett någorlunda värdigt avslut. Nu väntar vi alla med spänd förväntan på att få se bildbevis på att halsduken verkligen kommer till användning innan saker och ting helt läggs till handlingarna.
  • Ikväll hoppas jag på tidigt läggdags, men först ett nytt avsnitt av Debatt. Tydligen ska de ikväll tala om ytlighet och skönhetsoperationer. I studion är ingen mindre än Kissie, modebloggarnas svar på många av KHK-bloggarna. En osäker fjortistjej som söker bekräftelse genom att hetsa och provocera sina läsare. Det kan jag bara inte missa.

Kommentarer
Postat av: Pedda

Kissie drog sig ur...

2009-10-29 @ 23:45:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0