Bygg nåt vackert eller krossa allt


TAIF-tåget rusar fram...

  • 6-1 borta mot Kristianstad, en match som vi nog var många som hade lite onda aningar om. Kan man säga något annat än att detta var ett styrkebesked. Som vanligt är det värt att notera att det inte bara är Hilding-kedjan som levererar. Det finns bredd i det här laget, och det finns en hel del spets också skle jag tro. Nu hoppas jag bara att dagens urladdning inte för med sig en avslagen inställning till söndagens match mot Pantern.
  • Det kan vara farligt med höstlov. Förutom Liatorp, så kan vi nog räkna med att Trossö Ultras var extra mycket på tårna ikväll. Dessutom innebär det att gymnasieungdomarna på våningen under mig har fest, och det medför i vanlig ordning att trapphuset är fullt av hängande och hånglande tonåringar. Är Växjö Inferno på plats måntro?
  • Kvällens innebandy slutade med ännu en seger. Min veckolånga frånvaro gjorde min plats på bänken väldigt cementerad ikväll, men det kan jag leva med när vi tar tre nya poäng. Det fanns representanter för storklubbar inom både innebandy och fotbollsvärlden på läktarna så i periodpauserna gjorde jag mitt bästa för att försöka imponera med allehanda tricks ur den svåra boken. Det återstår att se om jag imponerade på någon förutom 6-åringen och 9-åringen.
  • KHK har sämst defensiv av seriens alla förväntade topplag, då värvar man en "typisk playmaker, med extremt offensiva kvaliteter". Men det är klart, det vet ju alla ingen klubb värvar grovjobbare och slitvargar. Vad ska man med såna till? Det här är kanske en bra värvning, vad vet jag om sånt. Vad jag däremot vet med all säkerhet är att han kostar miljontals kronor. Det har jag hört från säkra källor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0