Överflödets förbannelse

  • Trossö ultras, nu får man nog börja passa sig. Hur ska det nu gå för Karlskrona-publiken som är så trevlig och klämkäck? Det blåser nere i Karlskrona...
  • Champions league-kvällen igår blev som den blev. Vi började med Liverpool-Lyon men i paus bytte vi till Barcelona - Kazan, för vem vill inte se ett Barcelona som går på offensiven? Dock byter vi aningen för sent, och lyckas därmed missa Ibrahimovic's mål precis i inledningen av halvleken. Helt plötsligt plingar det till på MSN, Lyon har gjort mål på Anfield och vi zappar över för att få se repriserna av det målet. När vi så har sett Lyon´s kvitteringsmål ett antal gånger går vi tillbaka till Camp Nou, och då visar det sig att Kazan har gjort mål. Så allt zappande slutar med att vi under kvällen trots allt bara får se ett mål. Som sagt, överflödets förbannelse.
  • Mörrum har alltid haft svårt mot Tingsryd. Jag tänker inte gå i döden för några siffror, men bortsett från en seger på straffar i början av seklet så påstås det från opålitliga källor att Mörrum inte har tagit tre poäng i Dackehallen sedan i alla fall säsongen 1988/89. Stämmer det så förstår man varför de avskyr oss så mycket.
  • Efter lite dividerande igår så tror jag att jag lyckades övertyga Lidhultarn om att köra ner till Tingsryd ikväll. På så vis kan jag dricka ett par öl i baksätet samt behöver inte oroa mig för att varken komma för sent eller för att omkomma på vägen. Vågar man hoppas på ett besök i Elite Skybar dessutom? Vad händer egentligen med den där brandtrappan?


Kommentarer
Postat av: ölifickanmedmigin

Vi får nog fortsätta med att köpa halva kaffekoppar

Börjar bli lite pinsamt ang trappan.

2009-10-21 @ 14:39:28
Postat av: Demonaz

Korpalycke har börjat snickra på den nu, så det är på gång!

2009-10-21 @ 15:06:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0