Nybro - TAIF

  • Jag insåg igår kväll att jag inte är kry nog för att spela innebandy i eftermiddag. Det är tjockt i halsen och näsan rinner. Så istället för innebandy blir det en resa till Nybro. Nybro borta får trots allt anses vara något av grundseriens roligaste bortamatch så det hade känns väldigt dumt att missa den.
  • Det blev en ganska sporadisk lördag när det kommer till fotbollsmatcher på TV. Vi såg första halvlek av Villa - Chelsea, sista halvtimmen av Sunderland - Liverpool, Juventus - Fiorentina samt andra halvlek av Valencia - Barcelona. Vi kan väl konstatera att det varken var några matcher eller några resultat värda att komma ihåg.
  • Sent igår kväll insåg jag dock att min närvaro på innebandyn idag är obligatorisk. Varje hemmamatch har vi med oss två juniorer från yngsta knattelaget. De får vara med i omklädningsrum, på uppvärmningen och på bänken under matchen. Idag har turen fallit på systersonen Nioåringen och han skulle aldrig förlåta mig om jag inte är med när han får vara med A-laget. Så resan till Nybro tvingades jag ställa in.
  • I slutet av andra halvlek av den italienska matchen igår kväll så kände jag att det vore dumt att missa den där festen som jag trots allt var bjuden på. Så med ett par folköl i bagaget och Lidhultarn som sällskap åkte vi ut till en liten lägenhet på tredje våningen och socialiserade ett par timmar. Övriga sällskapet hade som stora mål med kvällen, men trots lite olika förhoppningar om kvällen så blev det ganska trevligt. Till slut delade vi en taxi ner till stan, ungdomarna gick till Kafe de Luxe medans undertecknad drog sig hemåt istället.
  • I morse insåg jag dock att två perioder är bättre ingen hockey alls, så efter innebandyn kastar jag min i min nybesiktigade bil och åker österut mot Nybro. Eniro.se säger att resan ska 1.17 timmar, men jag tror nog man kan ta det med en nypa salt. Innebandy-matchen är slut strax innan klockan 16 så jag hoppas kunna se de två sista perioderna i Victoriahallen.
  • Eftersom jag har plöjt igenom så gott som alla avsnitt av P3 Dokumentär så får jag nu hitta nya favoriter. Lördagsintervjun i P1 är det nya heta och Ipoden är fulladdad.

Kommentarer
Postat av: janne

"Några gudsförgätna hockeyspelare i Örebro vinner enbart för att ”Nye Percy” – suck – ger dem bonus om de vinner, läser jag.Det är en beprövad metod, men tro mig, den är lika effektiv och långsiktig som att kissa på sig när man fryser."

Kul citat Lasse Anrell. :)

2009-10-18 @ 18:38:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0