...

  • I våras träffade jag en väldigt trevlig australiensisk tjej i Korea. Efter att jag nobbat hennes inviter så blev vi faktiskt väldigt goda vänner. Igår fick jag ett brev från henne där hon frågade om hon får hälsa på i vår. Tydligen ska hon till Tyskland runt nyår och vill då även komma och hälsa på mig i Växjö. Trevliga nyheter!
  • Idag blir det som sagt Öster - Sleipner på Vallen. Jag räknar med att få sitta där och frysa tillsammans med både Lidhultarn och Den nyblivna pappan. Det ska bli spännande att se om man för en gångs skull kan få vara nöjd när man lämnar Värendsvallen.
  • Nu börjar det nog sprida sig en viss oro i Ljungby. Om allt vill sig väl så blir det kanske nya drabbningar om Kronobergs-tronen framåt vårkanten. Och det Ljungbybor, det ska ni vara oroliga för. Mattias Persson, kommer du ihåg oss?
  • Jag har ännu inte berättat för Australiensiskan att det roligaste man kan göra i Växjö i januari nog är att åka till Köpenhamn. Det finns ju dock en hel del lakejer som anser Växjö vara en storstad, så jag kanske skulle fråga dem hur man bäst roar sig i stan.
  • Det är Juve - Fiorentina ikväll på Viasat. Om inget oförutsett så tittar vi på den innan det är dags att kika förbi en förfest ute i Växjös södra förorter. Eftersom det har slutat komma in klagomål på mina matvanor i bloggen så vågar jag berätta att det nog blir ett besök på Exelle mellan matcherna.

Kommentarer
Postat av: HT

Pizza igen, herregud att du aldrig tröttnar och jäser upp helt och hållet.

2009-10-17 @ 12:01:05
Postat av: Joffemannen

Själv mkt stolt att jag lever på skräpmat och ändå kunde köpa jeans i samma gamla storlekar. Lyckades också använda 3 stekpannor till dagens brunsch...

2009-10-18 @ 22:37:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0