File not found

  • Igår kväll när jag kom hem från innebandyträningen så verkade mitt internet nerlagt. Jag kände att jag hade en del att blogga om men datorn ville inte visa några web-sidor för mig så då gick jag och la mig istället.
  • Jag gillar inte att ha saker outredda. En av Trollungarna såg jag senast för närmare ett år sedan, och sedan dess känns det som om en hel del förutsättningar har ändrats. Det är svårt att reda ut saker och ting när man bor på varsin sida om jordklotet, men nu kanske chansen kommer och det glädjer mig.
  • Förbundskapten Lagerbäck har gjort sitt vad det verkar. Jag ska väl också ge min syn på denna framgångsrika förbundskapten. Lagerbäck brukar få kritik för att han är tråkig, för att Sverige spelar tråkigt, för att han inte släpper fram unga spelare, att han har träningsoverall och så vidare. Mycket av kritiken är säkert befogad om man likt Lakers Lakejer mer bryr sig om show och underhållning (citat SMP) än resultatet. Men är man intresserad och kunnig om fotboll så inser man nog att Sveriges fem raka mästerskap är väldigt, väldigt bra.
  • Jag anser oftast inte att man kan kräva av idrottare att de ska ta politisk ståndpunkt. Men när idrottsmän eller klubbar väl tar en hedervärd ståndpunkt som ingen kan ifrågasätta så tycker jag inte böter är på sin plats. Snarare tvärtom. Med andra ord, all heder åt Örgrytes fans.
  • Idag skiner solen så då blir också gräsklippningen av. Nu åker jag!

Kommentarer
Postat av: Marcus

Läste att Expressen skulle betala de böter som ÖIS fick på grund av banderollen.

Bra agerat av blaskan trots att det är en blå tidning.

2009-10-13 @ 10:11:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0