Stars are blind

Det blev ingen förlust ikväll heller, som några av oss befarade. Enligt rapporter så gör TAIF ingen jättematch men vinner relativt rättvist med 2-0. Resultat-rapporter trillade in under en annars ganska ointressant innebandyträning. Hildings kedja stiger allt mer fram som ett oerhört starkt vapen offensivt. Den känns som en välkomponerad kedja där de två smågrabbarna ackompanjeras väldigt bra av en hårt arbetande och puckvinnande Miljonman. I målet har vi seriens bästa målvakt, vem som än står, är jag beredd att påstå och idag fick Peter hålla nållan. Både Simon Dahl och Rasmus Johansson fick spela återigen och vad jag har sett tidigare av de båda så är de värda allt beröm. Jag tycker dock fortfarande att TAIF har använt sig av rätt strategi när det gäller juniorerna, men det är kul att se hur de kan gå in och ta plats i laget när vi har ett par man borta.

I kampen runt allettan-strecket så är det imponerande hur laget som alla vill spela för tog en viktig seger på hemmaplan mot Nybro. Kristianstad ligger nu 7 poäng under strecket och kommer nog få det jobbigt att sig över det. I övrigt får man inte glömma vad Olofström håller på med, vi är helt överlägsna i den här serien men ändå är Olofström bara 12 poäng bakom oss. OIK har gjort en oerhört bra säsong och det verkar nästan som om de kommer ta sig till Allettan i år.


Kommentarer
Postat av: Tiaz

Vi har rett ut begreppen i kväll och jag är stolt att kunna meddela att Matt inte är någon Miljonman. Allt är ett missförstånd och egentligen är det en Melonman han är.

2009-11-25 @ 22:44:49
Postat av: 1923

Melonman...?

2009-11-25 @ 23:06:12
URL: http://nittontjugotre.blogg.se/
Postat av: grillen

Så det var sant.. Trodde det bara var ett rykte att han får betalt i antal meloner...!

2009-11-25 @ 23:21:43
Postat av: Jonte

Så sant som det är sagt, han är en melonman.

2009-11-26 @ 14:58:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0