Nobody but you

  • I morse var jag på blodgivningscentralen och delade med mig av 450 ml av mitt blod. En god gärning, frukost och 50 kronor är belöningen för denna morgonaktivitet.
  • Det är värt att kommentera gårdagens fest lite ytterligare. Eftersom det fanns stora asiatiska inslag på festen så spelades det även lite K-pop, vilket jag verkligen inte har något emot. 'Nobody' med Wondergirls var en av de stora favoriterna i Korea, så att få höra den i Sverige var en glad överraskning. Mina ugandiska vänner blev fascinerade av mina kunskaper i Swhaili och ett par tjejer blev imponerade över min grönvita Palmeiras-tröja. Med andra ord så gjorde jag nog ett ganska gott intryck.
  • Idag är det 20 år sedan Berlin-muren föll. Över hela Europa uppmärksammas denna viktiga händelse som blev inledningen av slutet på kalla kriget och kampen mellan Öst och Väst. I Karlskrona uppmärksammar Black Bugs årsdagen genom att inför Stasi-regler på sina bussresor...
  • Idag är det en lugn eftermiddag innan jag ska hem till min syster ikväll. En kopp kaffe och web-sändningen av gårdagens Dokument Utifrån underhåller mig den närmsta timmen.
  • Om vi ska säga något gott om Berlinmuren så får det bli att en av de bästa svenska låtarna någonsin handlar om just Berlinmuren och dess offer.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0