Hildings skada?

  • Idag hamnade jag på en väldigt taffligt uppstyrd blinddate. Jag blev medbjuden som ett femtehjul och insåg allt för sent vilken situation jag hade hamnat i. Vi var fem personer runt bordet, det tilltänkta paret, en arrangör och två ovetande förkläden. Den tilltänkta bruden var dock ganska missnöjd över arrangemanget och verkade mer intresserad av att prata med mig än med sin bordskavaljer. Vi får väl se var det hela slutar...
  • TAIF J18 tar ikväll emot Nässjö i Dackehallen. Matchen är både seriematch och DM-semifinal så är en viktig match. TAIF har en bra laguppställning ikväll och leder med 5-2 efter två perioder.
  • Imorgon var planen att hålla sig nykter. Det är för mycket på lördag så jag har inte tid att slösa bort massa timmar på att vara bakfull. Knappt hinner man annonsera sin nykterhet innan folk börjar fråga om de kan åka med imorgon. Men det är klart jag ställer upp, trots att jag vet hur drygt det är att som nykter umgås med mindre nyktra personer.
  • Jag satt idag på lunchen och kände mig som Sebastian Ellerstad, som om jag hamnat väldigt fel med andra ord.
  • Hildings skada? Vet vi något om den?
  • Så slår äntligen Elite Skybar upp portarna igen. Klart den gör det när det är fredagsmatch och jag har bestämt mig för att vara chaufför. Men nåja, en liten titt i ena eller andra ska jag nog hinna med.
  • På TV´n gjorde precis Djurgården 3-2 mot Brynäs och jag är ack så trött. Sällan har jag längtat så efter en helg som jag gör nu. Även om jag vet att jag oftast är mer upptagen på helgerna än i veckan. Ikväll behöver jag en tidig säng-gång och en ordentlig natts sömn. Vi får se till att det blir så.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0