God Afton

  • Vad gör man med en söndag kväll egentligen? I vanliga fall brukar det stå Agenda och Dokument Utifrån på schemat, men ikväll var jag på fest. Kl 20 ikväll var jag bjuden på ugandiskt/taiwanesiskt födelsedagskalas och då fanns det inget annat alternativ än att dyka upp. Nyfikenheten för hur kvällens kalas skulle arta sig gjorde att jag inte kunde hålla mig borta. Och så här i efterhand ångrar jag mig inte. Det var en bra kväll på mer än ett plan.
  • Medans jag zappade fram och tillbaka mellan kvalmatchen och Chelsea - Man Utd så hann vi även med att se Örebro kvittera och sedermera vinna på straffar mot Björklöven. Så min analys efter första perioden var med andra ord inte mycket värd.
  • Nu får jag rapporter om att Rydaholm - Eksjö slutade 3-3. Klubbchef Ottosson gick tydligen mållös av isen.

Kommentarer
Postat av: qwerty

Lite off-topic, men du vet väl att reklambannern som visas mellan blogginläggen för tillfälet gör reklam för Bredbandsbolaget - som ägs av... just det - Telenor! Deras logga går inte att missa bl.a. Gör om, gör rätt!

2009-11-09 @ 09:45:11
Postat av: 1923

Även om skulle tycka att en telenor-logga vore ett problem så är jag nog inte i position att ändra reklamen på denna bloggen. Så mycket inflytande har jag dessvärre inte.

2009-11-09 @ 13:52:16
URL: http://nittontjugotre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0