Fab Five: The Texas Cheerleader Scandal

 

  • "Livet på McKinney North High School var under lång tid ett helvete för många av eleverna. Orsaken var fem hejaklackstjejer som ägnade sig åt trakasserier och bröt mot alla tänkbara regler medan skolans rektor, som var mamma till den av översittarna, underlät att ingripa. Ingen satte stopp för dem förrän en hejaklackstränare förstod vad som pågick. ”Fab Five: The Texas Cheerleader Scandal” är baserad på verkliga händelser."
    Filmen får mig osökt att tänka på sydöstra Blekinge och all den underhållning som intrigerna där nere bjuder på...
  • Söderling - Nadal direkt från Masters-slutspelet, ibland lönar sig mitt Viasat-abonnemang lite extra.
  • Blondinbella inledde sin bloggkarriär med att vara så provocerande som möjligt. Hennes image var ett sätt att skapa uppmärksamhet runt sin blogg och skaffa sig läsare. Folk rasade över vad hon skrev och de åsikter som hon kastade ur sig. Tiden gick och Blondinbella växte upp, alternativt tröttnade på att göra sig själv till åtlöje och skaffade sig en någorlunda seriös image. Numera är Blondinbella ganska grå och tråkig, bakom all provokation så fanns det inte så mycket innehåll i hennes blogg som gjorde den läsvärd. Det verkar som om fler bloggare har gått igenom samma metamorfos...
  • Tycker ni det är dåligt med hockeyrelaterade skriverier? Jag håller med...

Kommentarer
Postat av: Tut

Det där om bloggare som mognat; Om vi tänker på samma kille så tror jag nog att han fått en tillsägelse av någon/några. Han har definitivt inte mognat.

2009-11-23 @ 16:35:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0